France flag l'Ambassade du France en Pristina

AmbassadeurMme Delphine BORIONE, chargée d'affaires a.i.
Adresse67 rue Ismail Qemali
Dragodan
10000 Prishtinë (Pristina)
Kosovo
Téléphonelocal: (038) 2245.8800
international: +381.38.2245.8800
Faxlocal: (038) 2245.8801
international: +381.38.2245.8801
Emailadmin-etrangers.pristina-amba@diplomatie.gouv.fr

» Puis-je visiter France sans visa?

Commentaires au sujet de cette l'Ambassade

Blerina
Sat, 4 Sep 2021 04:57 EDT
Per te gjithe
Pershendetje deshta me ba nje pyetje rreth aplikimt te vizes ne france ? Qfare kushtesh duhet ti plotesoj burri per me mujt me apliku aduhet me kan qiraja e baneses tre muj dhe ju i kam dy vajza sa duhet me kan banesa e madhe dhe ju lutem me tregoni per te gjitha dokunentet qe nevojiten per me i dorzu burri ne france
Granit
Thu, 26 Aug 2021 09:56 EDT
Per te gjith
Mos u merni me agencione se ju shtin me nzir letra e me bo perkthime pa nevoje per me udhez buissnesin e tynve. Vizitoni faqe zyrtare.
Aulona
Tue, 17 Aug 2021 17:12 EDT
Pershendetje deshta me pyt masi ju ka ardh libri familjar, a keni kontaktu me naj agjencion per me apliku per viz apo i keni kry vet? Qka duhet me bo masi te miret libri familjar?
Faleminderit
rigon
Mon, 9 Aug 2021 16:43 EDT
termin
A e din dikush sa vonohet pergjigja prej shkupit masi ti dorzon dokumentat
Shala
Wed, 28 Jul 2021 05:57 EDT
Shala
Pershendetje deshta me pytë a din dikush a ka viza turistike a jon tuj lshu e a ka termine !!?Faleminderit!
Olta
Wed, 21 Jul 2021 05:34 EDT
Per Blerinen
Pershendetje Blerina, Jo kursi i gjuhes franceze nuk eshte i obligueshem por kur ta marrsh vizen e bashkimit familjar dmth ktu prefektura te dergon ne kurs edhe tani te fusin ne nje test kur ta perfundojsh kursin nese e kalon per me marr Carte Sejourin e pare.
Blerina
Fri, 16 Jul 2021 07:12 EDT
Shqip
Pershendetje deshta me be nje pyetje rreth dokumntave per aplikimin e vizes per bashkim familjar a duhet te jet i kryer kursi per gjuhen franceze?
Arben
Sun, 4 Jul 2021 14:28 EDT
Per Linen
Nvaret prej prefektures sa kan kerkesa per bashkim familjar atje ne disa vende vanohen deri 1vjet masi te shikojn banesen tek burri juaj
Behari
Sun, 4 Jul 2021 14:25 EDT
Per te gjithe
Pershendetje
Jom ne france qe sa vite ne te zezen dhe tua te kthehem ne Kosove a mundem me u kthy pa me ma ndaluar hyrjen ne Europ apo France , dhe nese kthehem per nga hungaria apo krocia a ta ndalojn Europen edhe a ka mundesi mem shti ne burg pershkak se kam nejt tne te zezen pa letra
Ju faleminderit
Lina
Wed, 16 Jun 2021 04:19 EDT
Pershendeteje, i kam dergu dokumentet ne Prishtine qe 1 muaj, sa vonon perfektura ne franc me kthy pergjigjje. Ju lumtem a din dikush?

Écrivez un commentaire ici

Nous vous invitons à partager vos expériences avec l'Ambassade de France — obtenant des visas et d'autres services, localisant le bâtiment, etc.

Votre nom
Titre
Votre message
Limité à 2000 caractères
 

Ce site web n'est pas fourni par la l'Ambassade et vos commentaires ne pourraient pas être vus par son personnel. Veuillez noter que ce n'est pas un forum pour la large discussion au sujet de la politique extérieure du France, et de telles matières seront supprimées.