France flag l'Ambassade du France en Pristina

AmbassadeurMme Delphine BORIONE, chargée d'affaires a.i.
Adresse67 rue Ismail Qemali
Dragodan
10000 Prishtinë (Pristina)
Kosovo
Téléphonelocal: (038) 2245.8800
international: +381.38.2245.8800
Faxlocal: (038) 2245.8801
international: +381.38.2245.8801
Emailadmin-etrangers.pristina-amba@diplomatie.gouv.fr

» Puis-je visiter France sans visa?

Commentaires au sujet de cette l'Ambassade

Ardita
Sat, 7 Mar 2020 01:39 EST
Ndihm
Pershendetje a mundet dikush mem tregu sa zgjat procesi i marrjes se vizes pas dorzimit dhe pranimit Te dokumentave gjithashtu shenjat e gishterinjev ne ambasad nshkup?
Po e cilsoj Qe edhe konfirmimin per leshuarjen e vizave ne franc bashkshortit ja kan dergu.?
TUTI
Mon, 2 Mar 2020 19:39 EST
PER EGZONIN
PO Egzon mundesh me recipise me ba kunor edhe pse tka dal afati ashtu kom pas un.vetem e ki si deshmi qe ke pas dokument te frånses sukses ty Jeci procedures se po kalon ko tu prit ...
Egzoni
Tue, 25 Feb 2020 10:49 EST
Per tutin
Pershendetje tuti une kam pasaport dhe ricipice por ricipices ka dal afati a prish ndonje pun per kurorzim apo jo
Ferizaj
Tue, 25 Feb 2020 10:45 EST
Pershendetje A mundet dikush mem tregu a mundesh me u bo kuror ktu n franc vetem me pasaport se mue n fakt me ka dal afati i ricipices faleminderit
Leonita
Wed, 12 Feb 2020 16:20 EST
Per vize turisitike
Me falni e kam dorzu dokumentat per vize turisitike ne France deshta me ju pyt mka ardh ni leter annulim edhe arsyjen se pse su pranu deshta me ju pyte me bo ankes a ka pas naj kujt qe ju ka shqyrtu ,, dhe sa zgjate perafersisht faleminderit paraprakisht
mimoza
Sun, 2 Feb 2020 20:24 EST
aliu
Pershendetje. Deshta me ju pyet se kam bo kunor ne franc me person françes, por ai nuk eshte duke punuar dmth merr Kaf. Dhe pyetja tjeter mua me ka ardh Qtef me leshu francen. Tash duhet te kthehem ne maqedoni dhe te aplikoj atje per vize. Per sa muaj leshohet viza dhe si mund te hiqet ktef meqe isha azil. Qfare dokumente kerkon ambasada. Ju lutem me ndihmoni nese keni patur rastin e njejt. Flm
Lena
Wed, 29 Jan 2020 14:23 EST
a mundet mem tregu dikush se akeni marr vize turistike per France nga i dashuri dhe qe jeni kurorzuar atje, ju lutem me tregoni kush ka vepruar keshtu.
TUTI
Thu, 23 Jan 2020 14:30 EST
PER EGZONIN
PO DUHESH ME PAS PASOSHIN plus ni dokument te FRANCES ,SHEMBULL RECIPISEN..UN ASHTU I KOM PAS...
Egzon
Thu, 23 Jan 2020 09:17 EST
Egzon
Pershendetje deshta me juv pyt qfar dukumenta duhen me u bo kuror n franc à duhet me pas pasaport kosoves ose letonjoftim apo ricipicen francese faleminderit
tutu
Tue, 21 Jan 2020 14:03 EST
per DONEN
shkruma imellen mandej ta kthej ne miel..

Écrivez un commentaire ici

Nous vous invitons à partager vos expériences avec l'Ambassade de France — obtenant des visas et d'autres services, localisant le bâtiment, etc.

Votre nom
Titre
Votre message
Limité à 2000 caractères
 

Ce site web n'est pas fourni par la l'Ambassade et vos commentaires ne pourraient pas être vus par son personnel. Veuillez noter que ce n'est pas un forum pour la large discussion au sujet de la politique extérieure du France, et de telles matières seront supprimées.