France flag l'Ambassade du France en Pristina

AmbassadeurMme Delphine BORIONE, chargée d'affaires a.i.
Adresse67 rue Ismail Qemali
Dragodan
10000 Prishtinë (Pristina)
Kosovo
Téléphonelocal: (038) 2245.8800
international: +381.38.2245.8800
Faxlocal: (038) 2245.8801
international: +381.38.2245.8801
Emailadmin-etrangers.pristina-amba@diplomatie.gouv.fr

» Puis-je visiter France sans visa?

Commentaires au sujet de cette l'Ambassade

Bone
Tue, 7 Jul 2020 13:37 EDT
Pershendetje nese ka mundesi naj kush mem tregu qe ka dorzu viz per bashkim.familjar far dokumente duhet me nxerr un kom.edhe nje vajz tvogel po spo di far dokomente duhrt me nreq per mi dorzu nshkup ju lutem a munet kush mem tregu
Arol
Thu, 2 Jul 2020 17:27 EDT
Pershendetje
A muni me mtregu a duhet me pagu edhe sigurim shendetsor kur ti dorzojm dokumenta n shkup
Per te gjith
Wed, 1 Jul 2020 14:51 EDT
pershendetje
A ju ka ndodh mos me ju lyp formular kur e keni ba termin per vize vetem dokumentet e nevojshme me fotografit e te hollat i kan kerku. dhe a mundesh me plotesu formularin kur te shkon ne shkup aty
Vlor
Tue, 30 Jun 2020 16:29 EDT
Jo n shkup sta dhojn po thirr n qet nr qe o n qet faqe ata ta qojn n imell tane ni formular tani ti e printoon qe ki me mush edhe dokumenta qa duhet mi qu ti edhe do dokumenta t burrit ti lypin .
per vloren
Tue, 30 Jun 2020 11:46 EDT
pershendetje
vlora at formular qe tkan then qysh e plotson apo kur shkon ne shkup ta jepin me plotsu ?
Vlor
Mon, 29 Jun 2020 05:13 EDT
Po ato dokumenta i kom dorzu niher n ambasad t prishtines po kur i kom thirr qet numrin qe o qetu n faqe ata mkan dhon nr per me bo termin n ambasad t shkupit edhe ma kan lyp imellen me mdergu qa mduhet dokumenta per mi dorzu n shkup e atu shkrujke qato dokumenta qe i kom cek edhe do sen tjera
pershendetje
Mon, 29 Jun 2020 04:39 EDT
per vloren
vlora ato dokumente a i ke pas me vula apostile prej kur i ke dergu ne ambasad prishtin apo tjer prap i ke ba se un kam ba termin i kam thirr vet dhe nuk mkan lyp asni dokument vetem ma kan caktu daten mas 1 jave edhe oren ma caktojn.
Vlo
Mon, 29 Jun 2020 04:22 EDT
Per tine
Tin mas sa jave ta kan caktu shkupi mi dorzu dokumenta
Vlor
Mon, 29 Jun 2020 04:18 EDT
Pershendetje amabasada e shkupit ma ka derdu ni formula qa duhet me bo gati dokumenta un edhe burri per mi dorzu un n shkup qerifikaten e lindjes dhe do dokumenta tjer po ti kerkojke me vula apostile rdhe formularin qe ki me plotsu .....
pershendetje
Mon, 29 Jun 2020 04:08 EDT
per vloren
prsh vlora ambasada shkupit ti ka lyp vetem qertifikaten e lindjes apo e kosoves
dhe a ben me dorzu ate qertifikat lindje me vul apostile qe i kemi dorzu ne fillim ne prishtin. qysh i ke dorzu ti?

Écrivez un commentaire ici

Nous vous invitons à partager vos expériences avec l'Ambassade de France — obtenant des visas et d'autres services, localisant le bâtiment, etc.

Votre nom
Titre
Votre message
Limité à 2000 caractères
 

Ce site web n'est pas fourni par la l'Ambassade et vos commentaires ne pourraient pas être vus par son personnel. Veuillez noter que ce n'est pas un forum pour la large discussion au sujet de la politique extérieure du France, et de telles matières seront supprimées.