German flag Embassy of Germany in Tirana

AddressRruga Skenderbej Nr. 8
Tiranë (Tirana)
Albania
Phonelocal: (04) 227.4505
international: +355.4.227.4505
Faxlocal: (04) 223.3497
international: +355.4.223.3497
Emailinfo@tira.diplo.de
Web sitehttp://www.tirana.diplo.de
Visa forms Online Schengen visa application

» Can I visit Germany without a visa?

Comments on this Embassy

ned kenata
Tue, 14 Aug 2012 18:19 EDT
kerkes punsimi
un jam ned kenata kam mbaruar shkollen e mesme elektrike 5 vjecare ne qytetin e fierit dhe nuk kam mudesi ekonomike pershkollen e lart por kam nje njeriun tim ne gjermani ku mund te mbeshtetem per garanci kam deshir per nje vize pune duke mesuar njekohesisht dhe gjermanishten ne vendin tuaj .My e-mail is glen_ned_92@hotmail.de. and nr.0696264571 ju faleminderit
muhabi
Mon, 6 Aug 2012 09:16 EDT
Pyetje
Une jam specialist i mjekesise familjare me pervoje pune 12 vite ,dua te integrohem dhe inkuadrohem ne profesionin tin ne Gjermani ,por tani per tani nuk e di gjuhen gjermane edhe pse besoj se brenda 6 muajsh do te mesoj komunikimin mir,ju lutemi cili eshte hapi im i pare per te marr nje vize pune apo cila eshte rruga me e mire per te ndjekur gjer te punesimi ne gjermani ju lutemi me njoftoni per mes imell:muhabiademi@hotmail.com
eduart
Fri, 7 Jan 2011 07:19 EST
une jam nje shtetas shqiptar banoj ne greqi me nje shtetase gjermane mund te bej martese ne greqi ju lutem mund te me ndimoni email arti82@live.com tel oo355682962556
eduart
Fri, 7 Jan 2011 07:16 EST
une jam nje shtetas shqiptar banoj ne greqi me nje shtetase gjermane mund te bej martese ne greqi
gaetano
Thu, 30 Sep 2010 14:05 EDT
hi i want to practice german language
Une jam nje student qe dua te praktikoj gjermanishten . Studjoj ne gjimnazin asim vokshi ne tirane , jam 16 vjec dhe kam deshire qe te marr pjese ne programet qe beni ju me te huajt me synimin e vetem qe te praktikoj pak gjuhen gjermane .. Ju lutem nqs keni mundesi me ndihmoni . My e-mail is dr.tano@hotmail.com and nr. +355673004559

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the German Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Germany, and such topics will be deleted.