d'Autres missions du Albanie en Suisse

» Geneva

Ambassades du Albanie dans les pays voisins

» Allemagne

» Autriche

» Belgique

» Danemark

» Espagne

» France

» Grèce

» Italie

» Pays-Bas

» Portugal

» Royaume-Uni

» Saint-Siège (État de La Cité du Vatican)

» Suède

Ambassades du Albanie dans le monde entier

d'Autres ambassades et consulats a Berne

Albanie flag l'Ambassade du Albanie en Berne

AdressePourtalesstrasse 45 A
CH-3074 Muri b
Berne
Suisse
Téléphonelocal: (031) 952.6010
international: +41.31.952.6010
Faxlocal: (031) 952.6012
international: +41.31.952.6012
Emailembassy.bern@mfa.gov.al

» Puis-je visiter Albanie sans visa?

Commentaires au sujet de cette l'Ambassade

Lotzana Dinaj
Wed, 10 Feb 2016 01:43 EST
Pasaportin shqiptar
Mirdita, unë jam lotzana Dinaj. Kam lindurë dhe jetoj ne zvicer me permin B ama jam nga kosova. E kam pasaporti kosovar dhe kisha pas deshire me pas te shqiperisë. Si mundem te kem ?
Falëminderit
Lotzana Dinaj
Rue du botzet 20
1700 Fribourg
Suisse
Cornioley Alfred
Fri, 10 Apr 2015 09:02 EDT
Retraité
Messieurs, Bonjour,
Je suis Suisse , donc j'ai un passeport Suisse.
Je veux aller chez des connaissances à Tirana.
Mais je veux faire plus de 3 mois.
Comment avoir un visa et ensuite combien de temps puis je rester.
En attendant une réponse de votre part, recevez, messieurs, mes salutations empressées.
Cornioley Alfred
Patier 8
1936 Verbier
Rama Bahri
Fri, 30 May 2014 06:04 EDT
Mirdita jam zotri Rama dashta ta bej kerkesen per nenshtetsi shqiptare jetoj ne zvicer kam leje qendrimi te perjeshem me pr c falemenderit,,, adres imella ime eshte ramazyra@gmail.com,,,,,
Fernandes Antonio , antonio@fernandes.ch
Wed, 5 Mar 2014 12:35 EST
je pense me rendre en vacances en Albanie une pièce d'identité sufi?
Lajçi
Fri, 14 Feb 2014 16:49 EST
Pasaport
Pershendetje, jam nga Kosova jetoj ne Zvicerr, kam pasaport zvicerriane, kam shum deshirë ta kem edhe pasaporten shqiptare, prandaj, a me lejohet ti kem tre pasaporta, apo me duhet te heq dore nga njera qe ta kem at shqiptare, faleminderit
Albert Marcel
Fri, 20 Dec 2013 01:54 EST
Monsieur
Bonjour,

Une personne habitant la suisse, resortissant du Kosovo avec permis C.
Peut-il se rendre au Brésil avec un visa ?
En vous remerciant d'avance.
Éric
Sat, 5 Oct 2013 14:24 EDT
Monsieur
Bonjour,
Je suis un citoyen suisse,
Puis je visiter l'Albanie durant 7jjours sans passeport et seulement avec ma carte d'identité ?
Cordiales salutations et merci pour votre aide,
Éric / Genève
Hyseni Besnik
Mon, 16 Sep 2013 17:46 EDT
permis B
Mirdita

Kisha deshir ta dija se a kam mundsi ta possedoj pasaportin e Shqipries. Une jetoj qe 10 vite ne Zvicerr me kontrat fixe te punes per momentin possedoj pasaportin et Kosoves
Arta
Thu, 29 Aug 2013 06:03 EDT
A duhet te pajisem me vize per Shqiperi
Ju ngjatë jeta,
jam shqiptare e Kosovës. Që prej disa vjetësh jetoj në Francë.Posedoj një "carte de residence" (të vlefshme për dhjetë vjet) dhe një pasaportë udhëtimi i cili m´a mundëson të udhëtoj gjithëkund, të cilën ndryshe e quajnë " titre de voyage" (të vlefshme për dy vjet). Mirëpo nënshtetësi franceze nuk kam ende.
Në këto dokumente franceze precizohet statusi im i refugjatit "statut de refugie". Përndryshe nuk kam asnjë dokument të shtetit shqiptar as të shtetit kosovar.
Kam nevojë të sigurohem qind për qind:
1. A duhet të kërkoj vizë hyrëse për Shqipëri?
2. Nese duhet vizë, atëherë cfarë dokumentesh duhet të kem për të bërë kërkesen për vizë?
3. A mund të marrë vizën në cilëndo ambasadë apo konsulatë të Shqipërisë në Francë dhe jashtë saj për shembull në Gjenevë apo Bern, pasi që banoj në regjionin e Haute Savoie, dhe nga këtu e kam shumë më afër Gjenevën dhe Bernin se sa Parisin?
4. Sa duhet të paguaj për vizën?
5. Sa kohë më duhet të pres për vizen apo ma bëjnë aty për aty

Duke ju falënderuar përzemërsisht, shpresoj të keni mirësinë dhe kohën për të më kthyer një përgjigje të shpejt dhe me informata të sigurta!
Ju përshëndes dhe uroj mbarësi në punën tuaj fisnike!


Arta
Shenasi Avdiu
Fri, 5 Jul 2013 05:39 EDT
Pasaport
Deshiroj pasaporten Shqiptare.Jam i lindur ne rethin e Shkupit,jetoj dhe punoj ne Zvicer prej vitit 1980,momentalisht jam i paisur me pasaport te Maqedonis i cili ka afat deri 2014 por jasht perdorimit(Vjeter).Planifikoj pushimin per 02-09-2013,ju lutem me informoni a mudem te logeris pasporten deri ne ket kohe.Me padurim pres lajmin pozitiv.Ju pershendes.

Écrivez un commentaire ici

Nous vous invitons à partager vos expériences avec l'Ambassade de Albanie — obtenant des visas et d'autres services, localisant le bâtiment, etc.

Votre nom
Titre
Votre message
Limité à 2000 caractères
 

Ce site web n'est pas fourni par la l'Ambassade et vos commentaires ne pourraient pas être vus par son personnel. Veuillez noter que ce n'est pas un forum pour la large discussion au sujet de la politique extérieure du Albanie, et de telles matières seront supprimées.