Albanie flag la Mission Permanente à l'ONU du Albanie en Genève

Adresse32, rue du Mole
CH-1201 Genève
Suisse
Téléphonelocal: (022) 731.1143
international: +41.22.731.1143
Faxlocal: (022) 738.8156
international: +41.22.738.8156
Emailmission.geneve@mfa.gov.al

» Puis-je visiter Albanie sans visa?

Commentaires au sujet de cette la Mission Permanente à l'ONU

cecilia campeas
Mon, 20 Apr 2015 04:38 EDT
ELINA DUNI QUARTET
Madame, Monsieur,

Elina Duni Quartet se produit ce vendredi 24 avril, à 21h, au Chat noir à Carouge. Je souhaitais ainsi prévenir la communauté albanaise de sa venue.
Les billets peuvent être achetés sur le site du festival

Merci d'avance,

Cordialement,

Cecilia Campeas
Chargée de la communication
Ville de Carouge
Arta
Thu, 29 Aug 2013 06:04 EDT
A duhet te pajisem me vize per Shqiperi
Ju ngjatë jeta,
jam shqiptare e Kosovës. Që prej disa vjetësh jetoj në Francë.Posedoj një "carte de residence" (të vlefshme për dhjetë vjet) dhe një pasaportë udhëtimi i cili m´a mundëson të udhëtoj gjithëkund, të cilën ndryshe e quajnë " titre de voyage" (të vlefshme për dy vjet). Mirëpo nënshtetësi franceze nuk kam ende.
Në këto dokumente franceze precizohet statusi im i refugjatit "statut de refugie". Përndryshe nuk kam asnjë dokument të shtetit shqiptar as të shtetit kosovar.
Kam nevojë të sigurohem qind për qind:
1. A duhet të kërkoj vizë hyrëse për Shqipëri?
2. Nese duhet vizë, atëherë cfarë dokumentesh duhet të kem për të bërë kërkesen për vizë?
3. A mund të marrë vizën në cilëndo ambasadë apo konsulatë të Shqipërisë në Francë dhe jashtë saj për shembull në Gjenevë apo Bern, pasi që banoj në regjionin e Haute Savoie, dhe nga këtu e kam shumë më afër Gjenevën dhe Bernin se sa Parisin?
4. Sa duhet të paguaj për vizën?
5. Sa kohë më duhet të pres për vizen apo ma bëjnë aty për aty

Duke ju falënderuar përzemërsisht, shpresoj të keni mirësinë dhe kohën për të më kthyer një përgjigje të shpejt dhe me informata të sigurta!
Ju përshëndes dhe uroj mbarësi në punën tuaj fisnike!


Arta

Écrivez un commentaire ici

Nous vous invitons à partager vos expériences avec la Mission Permanente à l'ONU de Albanie — obtenant des visas et d'autres services, localisant le bâtiment, etc.

Votre nom
Titre
Votre message
Limité à 2000 caractères
 

Ce site web n'est pas fourni par la la Mission Permanente à l'ONU et vos commentaires ne pourraient pas être vus par son personnel. Veuillez noter que ce n'est pas un forum pour la large discussion au sujet de la politique extérieure du Albanie, et de telles matières seront supprimées.