Other Albanian posts in USA

» New York
(Permanent Mission to the UN)

» Washington

Albanian embassies in nearby countries

» Canada

Albanian embassies worldwide

Other embassies and consulates in New York

Albanian flag Consulate-General of Albania in New York

Address156 Fifth Avenue, Suite 1210
New York, NY 10010
USA
Phonelocal: (212) 255.7381
international: +1.212.255.7381
Faxlocal: (212) 255.7380
international: +1.212.255.7380
Emailconsulate.newyork@mfa.gov.al

» Can I visit Albania without a visa?

Comments on this Consulate-General

Showing comments 1–10 of 320, newest first.
1 2 3 ... 30 31 32 > >>
altin
Sat, 13 Dec 2014 11:28 EST
203 4407697
Ju lutem ku mund te kontaktoj per pashaporten ,po pres gati 3 muaj dhe sme ka ardhur , aplikeshen e kom bo me 10 shtator prs pergjigje !?
Ylljam
Wed, 3 Dec 2014 08:57 EST
pershendetje sa kushton pashaporta shiptare ju lutem me gjith identification card e January 2015 e reja ?
ersmirlanda
Mon, 3 Nov 2014 12:57 EST
ndoci
jemi nje qifte jetojm ne itali nuk punoj.burri im ka vra njerin syrin.shteti nuk te nimon jemi pa letra.ju lutem shqipetarve te me ni mojn se jam shum keq kush e vem doren ne remer me nimon i lutem kunsullates ne amerik me nimon falimnderit aj qe me nimon po i la nr 3280311288
Miri
Wed, 29 Oct 2014 23:27 EDT
O Tomorroboni, po qenke megjithemend shofer me plot kuptimin e fjales
Tomoroboni
Mon, 27 Oct 2014 20:31 EDT
Shofer
dua te mar patenten e trailerit ketu ne new work ne Shqiperi kam punuar 8 vjet me autobot nafte kam dhe patenten per lend djekse adr qe i thon ne Shqiperi por ketu kam nevoj per ndihm se gjuhen nuk e di mir akoma se 2 vjet kam ketu si mund te me ndihmoni jam sh i aft per kamionat
Kujdes!!!!
Fri, 24 Oct 2014 22:54 EDT
Kjo faqe website nuk eshte faqe zyrtare e konsullates, per sherbime kontaktoni si me poshte


Address 156 Fifth Avenue, Suite 1210
New York, NY 10010
USA
Phone local: (212) 255.7381
international: +1.212.255.7381
Fax local: (212) 255.7380
international: +1.212.255.7380
Email consulate.newyork@mfa.gov.al
miri
Fri, 24 Oct 2014 15:07 EDT
pershendetje ;
un jam i interesuar per nje garanci nga amerika
ne qofte se me ndihmoni edhe me nje pages,me kontaktoni
iparricem@live.com
Lika
Thu, 2 Oct 2014 13:17 EDT
Pasaporte e re shqiptare si id per USA
Pershendetje.
Kam ardhura para nje viti nga Shqiperia dhe Emigracioni ne Mass me ka mbajtur pasaporten shqiptare . Kam aplikuar per Asil ( kam seancen e gjyqit ne 2018 ) dhe dua te bej tax id no per IRS ( pasi duat te bej taxat ne fund )dhe ata duan nje kopje te pasaportes sime. Mund te nxjerr nje pasaporte tjeter ( kam karte identiteti shqiptare me vete dhe certifikata gjithashtu ).

JU LUTEM me thoni cfare duhet te bej.
Email: alexkoka2@gmail.com
Kujdes!!!
Thu, 25 Sep 2014 23:45 EDT
Kjo faqe website nuk eshte faqe zyrtare e konsullates, per sherbime kontaktoni si me poshte
Address 156 Fifth Avenue, Suite 1210
New York, NY 10010
USA
Phone local: (212) 255.7381
international: +1.212.255.7381
Fax local: (212) 255.7380
international: +1.212.255.7380
Email consulate.newyork@mfa.gov.al
Migena
Mon, 22 Sep 2014 11:52 EDT
Pershendetje kam nje pyetje cfare dokumenti duhet te kem me vete per te paraqitur ne ambasade per te bere pashaporten e re shqiptare, nderkohe une ruaj nje certifikate lindje te cilen e kam marre nga shqiperia qe ne vitin 1999 . Ju lutem do ishte shume ndihme e madhe per mua nese do kem nje informacion me te sakte Ju faleminderit!!

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Albanian Consulate-General — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Consulate-General and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Albania, and such topics will be deleted.