Holy See (Vatican) embassies in nearby countries

» Austria

» France

» Germany

» Greece

» Ireland

» Italy

» Malta

» Netherlands

» Portugal

» Spain

» Sweden

» Switzerland

» United Kingdom

Holy See (Vatican) embassies worldwide

Other embassies and consulates in Brussels

Holy See (Vatican) flag Embassy of the Holy See (Vatican) in Brussels

AddressAvenue des Franciscains 9
B-1150 Bruxelles (Brussels)
Belgium
Phonelocal: (02) 762.2032
international: +32.2.762.2032
Faxlocal: (02) 762.2005
international: +32.2.762.2005
Emailnonciature.apostolique.be@skynet.be

Comments on this Embassy

Constance Lucia Lammerts
Sun, 8 Oct 2017 14:56 EDT
deel 3 zorgplichtverzaker burgemeester e. van der Laan, tbv opvolger
Joost van Oranje u nam deel aan het gesprek heden in Desmet 13.00-14.00. Waarom wilt u geen verandering brengen in deze gruwelijke nederlandsehorror misbruik dwangprostitutiepraktijen, waarin vrouwen (ik)achter hun rug om (door hun buren) voor hoer worden gezet op internet.Waarvan de politie geen aangifte wil opnemen, om de slachtoffers erin, en er onder te houden, en er aan ten onder te laten gaan. Maar evenwel (Raampoort 19-12-2012) concreet over alle informatie blijken te beschikken: die vrouw overleefde 700.000 botomiesteken; in een ouwe topper snijen.
Ik vecht al sinds 2000 voor mijn recht. Waarom houdt u deze informatie uit beeld. Wilt u soms niet dat dit mensonterend levensvernietigend misbruik, uitbuiting (dwangprostitutie) niet stopt.Wilt u soms de democratie de rechtsstaat, de mensenrechten niet dienen.
Wilt u geen controle uitoefenen, correctief zijn op overheids ontsporingen/wanbeheer rechtsstaat? Terwijl in het Desmet programma wordt onderkend dat dit van belang is voor (overheids)gedragsveranderingen. Waarop wacht u.En legt u mij vooral uit wat u met volk bedoelt. Over wie heeft u het dan. Graag uw bericht.
mw. C.L.Lammerts
06-53505600
Graag verstrek ik u nog wat recente volksinzichten ter informatie:
de politie doet samen met de criminelen; de politie loog dat het een webcamhoer is; hoe kunnen wij haar hier zien ze heeft helemaal geen webcam voor zich;die vrouw wordt door iedereen misbruikt; geen aangifte met een noodverordening; moetwillig isoleren om haar te kunnen verkrachten; de politie zetten zich hier in voor onrecht; de politie werkt mee aan de structurele verkrachting van het slachtoffer (mw. C.L.Lammerts)de overheid is haar grootste bikker; (agenten 31-12-2012)de overheid heeft een slaatje uit haar willen slaan;; de overheid verbeteren alleen de structuren voor de criminelen; dutch waterloo,nationaal echec; de politie heeft zichzelf helemaal vastgedraaid in de eigen leugens. Zo zijn kenelijk hun opdrachten.
Waar staat u. U wilt toch niet discriminatoir optreden, samen met de agenten voor buffer gaan spelen tegen het volk om de wanpraktijken van overheids goudenlegkippen/witwasmalversaties (wist Theodoor Hollman te melden)/botomiestaatsterreur uit het nieuws te houden.
Nodigt u mij uit voor een gesprek. Dit moet op het nieuws worden gebracht, neemt u 2013 uw verantwoordelijkheid in deze.
Het volk heeft er lang genoeg op gewacht. U weet ervan!

From: bezoeker@amsterdam.nl
To: chrisl4tance@hotmail.com
Date: Fri, 25 Jan 2013 15:06:22 +0000

hierna mijn mail aan van der Laan 2013 die door BBCtalksport werd getypeerd is guy proceeds my chante ''I am back to the corner'',code king George'', guy chop congenial Job Cohen ''guy zij maakt misbaar, met guy dat zal ze spijten G Bouwman ''miss dynamite engaer, engaer ichy go part waarmee Kim Wall, Faber werden ingesmeerd.
Subject: Sitemail voor burgemeester Eberhard van der LaanAmsterdam.nl

Inline afbeelding 1Mail aan burgemeester Eberhard van der Laan


Naam

mw.C.L.Lammerts

E-mail

chrisl4tance@hotmail.com

Adres

Vinkenstr. 127

Postcode

1013JP

Plaats

Amsterdam

Telefoon

06-53505600

Uw bericht

Geachte burgermeester,Ik zou graag bij u aangifte komen doen van ernstige geweldspleging via (ex)buren (drogeren, kidnapping, naakt, in tule gehuld in een waterbad launchen in Artis(/zeeleeuwen basin en op internet vertoond onder Rubriek Badeloch, waarvan de betrokken persoon mij achtervolgt, interfereert op al mijn lokaties OBA, Artis, Zwembad, Vondelpark, omgeving huis.. oba/Amsterdam beveiligers weten ervan . Zij en vele andere ooggetuigen, hebben contact opgenomen voor aangifte, en vragen zich bezorgd af, hoe het kan dat zulke personen nog vrij rond kunnen lopen.

Het gaat om een zedenschandaal. Toen bij mij voor het eerst het vermoeden ontstond dat ik (catchaturrian)door de (ex) buren werd gestalkt,gefilmd in huis en erger, heb ik destijds de Rivierenbuurtpolitie om een bijzondere zwaardere afdeling gevraagd. Ik kreeg geen medewerking, waardoor het stalken, geestelijke terreur en filmen en overige, almaar in zwaarte toenemende misdrijven (serieel machete/coup-riem 2007-2012, bullock, illegale operaties AMC,OLVG, botomieaanslagen) gewoon door konden gaan, onder uw voorganger en u.

Ik ontving zojuist het bericht van een agent uit Nijmegen dat het voor de delicten waar ik slachtoffer van ben, wel degelijk gecertificeerde agenten noodzakelijk zijn (zeden, digitaal, financiele recherche). Opnieuw vraag ik u mij een bureau te noemen waar ze aangifte opnemen, van de genoemde en navolgende horror delicten(catchaturrian,machete, cyber,coma,bullocklady, lardo al mundo: 1800 miljard opgehaald/persona snatching roofzwart geld, zo ook genoemd en bekend bij het internet volgerspubliek, waarvan door hen wereldwijd aangifte werd gedaan, te rubriceren als casa del la morte (cinema del la morte) .

Waarom laat u de delicten almaar uitbreiden; waarom vind ik geen erkenning,krijg ik geen medisch forensisch onderzoek, laat u mij doorlopen met al die verwondingen en letsels, is er geen enkele barmhartigheid en compensatie.


Graag uw omgaand bericht van ontvangst.

mw. C.L.Lammerts


Vinkenstr.127, 1013 JP Amsterdam


06-53505600
chrisl4tance@hotmail.comps de badeloch heeft mij in de OBA, bij de computers, toen hij naast mij was komen zitten 14-12-2012 zelf de beelden op de computer laten zien, waarvan de buschauffeurs de taxi's bevestigden toen ik naar huis fietste: dat ben jij. Ik heb mijn eigen lichaam herkend. Die vrouw die ze in het water launchen dat ben ik. Hij, die mij de beelden toonde, stalkt mij vanaf 31-10-2012. Ik ken hem volstrekt niet.

Nooit heb ik toestemming gegeven voor drogeren, kidnapping, ontkleding als hoer aankleden naakt in zwarte tule voor exploitatie op internet,.enz. Het gaat om een van de ernstige delicten, zoals die werden begaan aan mij, waarvan de internetvolgersomstanders informeren dat de buren de deur voor die criminelen hebben opengedaan.
Roepers schreeuwen toute le monde sais, machete curatais. iedereen weet dat machete gecurateerd is.
Het lukt in dat geval niet op de gewone manier om aangifte te doen. Is dat feitelijk juist. Zo ja, geldt dat nog steeds.
Wilt u mij in dat geval dan de documenten tonen, waarop de besluiten (die achter mijn rug zijn genomen om mijn rechtspositie onderuit te halen en mijn leven prijs te geven aan psychopate pooiers/criminelen; om mij doorgaand te laten plunderen) staan.
NB de volgende informatie werd mij door insiders passanten aangereikt:

Ajax heeft de coup-riem gehanteed: Badar Hari heeft meineed gehad om Ajax uit de bajes te houden. ; dat ik onder de kanker zit waarvoor ik moetwillig geen behandeling krijg om mij zelfmoord te geven, omdat ik na 750.000 botomiesteken nog niet omlig. Raampoortagenten weten ervan. Ik catchaturrian ben slachtoffer Blackmailverkavelingen, voor de BELASTINGEN, radio bbctalksport 8-10-2017, Laan exploit man strive'', related dem sel'', heeft dikkop kantje boord gelegd, met light as a feather'', allmost death overdose'' according BBctalksport 8-10-2017
Constance Lucia Lammerts
Sun, 8 Oct 2017 14:52 EDT
deel 2 zorgplichtverzaker burgemeester e. van der Laan, tbv opvolger
Foto Werry Crone Predikant Joost Röselaers vertrekt uit Londen om algemeen secretaris te worden handyboss'

geconnecteerd Friso ''return of jack the ripper, BBCtalksport ''driver she is no good'', with chalice'', my person engager lettuce'/Badr Hari -VU entire building shitted on the family saoediefunder VU/Haroon sjeik connected''BBCtalksport 8-10-2017', Huis ter Heide'/patschula'''' friso graf met luik’’, engager’’ friso met rot op’’!,BBCtalksport 7-10-2017’’’Merkel, Beatrix mit der Peitsche geben’’ tuimelingen Merkel’’,ondergetekende financier U3 boat Peter Madsen waar mutileer feestjes voor sadisten ceo bankers werden gehouden.

Hotel lÉuropa''door BBCtalksport genoemd’’ prostituee in bed verbrand ''verkrachters voetbal ondergetekende, kidnapping en comarape voor ‘’schijndode’’ erin gelegd door buren en city council medewerkers, waarbij Oranje het volk laat delen in de afgiften, uitgiften, winstuitkeringen ''levende free bait prooi Lammerts gezin'' een eeuw plaatjes bandbreedte p.p.eye warbij ons gezin er de voor de dood werd in gelegd, voor Oranje sadisten martelingen als fun show gebracht-de goeden niet te na gesproken.

Zoals aangewezen

met vriendelijke groeten

mw C.L.Lammerts, MA.,MA.MA,BA

Vinkenstraat 127

ps.

op radio France a Fautes werd 7-10-2017 meegedeeld dat de gendarmerie erg boos ''furieux'' op de city council'' en lieten weten dat zij weten dat Theo Van Heuft Yab Yum'' erg rijk is geworden van Conny'' mijn roepnaam-van uitbuitingssex kidnappingpraktijken en kopstuk Lammerts afpezen Oranjemoordspel, waar de namen van Eimert en Middendorp aan verbonden zijn’’ .. Oranjes zo melde de redactie sinds twee eeuwen kanibalen praktijken zg waaronder ''cold cases''

Subject: FW: Sitemail voor burgemeester Eberhard van der Laan
Date: Sat, 6 Apr 2013 18:43:05 +0200
Geachte redactie,
In Amsterdam spelen zeer ernstige vormen van (gomorrah)misdaad,misbruik waartegen de overheid, media niets ondernemen. Slachtofferrs laten ze creperen (flashlight-botomie, zelfmoord) geven, en pooiers, criminelen krijgen alle kansen om hun )totes Fenster Getrieb voort te zetten. (dwz vrouwen worden achter hun rug op internet geexploiteerd/ in de etalage gelegd, met bestelmogelijkheden). Ik, ben zelf slachtoffer. Mijn art 12 hieromtrent werd afgewezen. Er zouden ''geen aanknopingspunten'' zijn. Aanknopingspunten(o.a.mijn ex-buren, waarvoor ik 7x verhuisde), bewijstlast; aangiftes ; namen van hooggeplaatste personen worden genoemd:leger, diplomaten, rechters, enz), die zijn er nu juist in overvloed. Mijn advocaat eerder, is er ook niet doorheen gekomen (belangen, beleid)Leest u aub de informatie die ik eerder verzond naar Nieuwsuur, E. van der Laan, verspreid deze, u redt er mogelijk levens mee. GRaag een interview, ik neem mijn art 12 mee, of zend u die vooraf toe. Dit is een publieke zaak en dient een publiek belang die mag niet in de doofpot verdwijnen.
Met vriendelijke groet,
mw. C.L.Lammerts, bekend onder de naam, chip ollanda,lady sjaria, lady machete, bullock, enz
-verkrachters op rechtszaak catchaturian;

-onze vrienden, onze juridische koerier info: de feiten onbestrafbaar laten/houden; de feiten onbestrafbaar laten/houden;met medewerking van ad nederveen''nee u kunt geen aangifte doen, u moet de boel zelf maar bijhouden''kennelijk om met de Kim Wall's en Fabers Yoei na Lammerts seriele moorden door te kunnen gaan-

niet dan voor pokerdice'BBCtalksport van der Laan een fentuschi mutilation engager''

, Amanda Terlouw quote''ik sta met mijn rug tegen de muur'', agenten'' heu'' we zullen wel voor altijd bij die mevrouw in de schuld blijven staan. Lever mij die goed burgermeester. OK

nieuwsuur /nos/tv/desmet discussie 1-1-2013. Deze mail zond ik naar J. v Oranje, Emmer, maar is ook van belang voor u. Gaat u het kijkkastdwangprostitutie verhaal van 2013 brengen.
onderwerp : directe nieuws lijnen naar het volk/
Het volgende nieuws over misbruik slachtoffers in kijkkasten(verscheurt) speelt onder het volk, maar wordt niet gebracht. Hoe kan dat bestaan?Vraagt het volk zich af.
Waarom brengen jullie geen nieuws over de staatskijkkast/kerker:Vinkenstr.127, Amsterdam/casa del la morte, waarin ik martelaar,catchaturian/ serieel machete 2007, heden /internet/facebook persona snatching/roof (miljarden omzet:zwart bloodbribegeld/opgehaald voor mijn schaduw leven, nicknames: supernanny; hafbo,frau im zimmer; allegria, Olympia, Kiekeboe,Gods heilige meissie, altaarstuk,Krepkije enz,)/cinema del la morte/botomiemoord slachtoffer ondergetekende wordt opgesloten gehouden. Dit nieuws speelt in Amsterdan, Nederland en wereldwijd.
Volksuitspraken:Iedereen loopt met die vrouw op zak (societal drug, Jevgenjidonut, snoggyservice bonbon); iedereen weet dat zij machete is; Iedereen heeft die bullockverkrachting, badeloch enz gezien;iedereen weet dat de int maffia wereldwijd 800.miljard (schaduwbanking)voor haar heeft opgehaald ; iedereen weet dat die vrouw helemaal uit beeld wordt gehouden, geen stem krijgt; Iedereen weet dat zij geen aangifte kan doen om haar helemaal leeg te plunderen, om geen precendent te scheppen voor de volgende kijkkastslachtoffers enz.
Veelvuldig werd jarenlang de media hierover gecontacteerd. Is hier sprake van verraad aan het volk en doorgestoken kaart.
Constance Lucia Lammerts
Sun, 8 Oct 2017 14:49 EDT
deel I zorgplichtverzaker burgemeester e. van der Laan, tbv opvolger
Sitemail voor burgemeester opvolger Eberhard van der Laan, zorgplichtverzaker burger in nood''ondergetekende, dd 7-10-2017
In het verleden overhandigde ik J Cohen toenmalig burgermeester, Amsterdam vele brieven over een misdaadzaak waarvan ik -ons hele gezin Lammerts- slachtoffer ben tot op heden en waarvan ik toen geen vermoeden had dat hij daar in de persoon zelf bij betrokken was voor privee winstmaximalisatie door schadetoebrenging hun serie ''met de dood voor ogen laten leven'',op internet gebracht'',aan mijn persoon onze familie, serie moorden op het huis Lammerts en bleken in commissie (Oranje, Den Haag, Europa Groep, Kim Wall, Youi, Faber,gerelateerd) gepleegd, zoals radio stations en buren buurtgenoten, Andree van Es, mij verzekerden die met details zijn gekomen die alleen ik kon weten inrichting huis priveeleven,geschiedenis (Oranje zitten een eeuw achter die familie aan voor hun harem'') bescheiden lichaamskarakteristieken ed.. Hij heeft op haar bed gelegen'' is in haar huis geweest'' klonk het commentaar van de burger p.p.eye wachters. Hij zou voor verkrachting mijn persoon de sleutels van alle adressen in bezit hebben gehouden, om zijn ''wil'' met mij te doen omschreven door publiek als ''gastric pumping'' waarvoor de schede er werd uitgenomen'' en zich aan nog veel ergere zaken heeft schuldig gemaakt ''captain seguiduille'' ,afgezien van zorgplichtverzaking burger Lammerts waarom ik hem schreef. Geen safehouse geen zorg, geen aangifte, geen advocaat. Meteen na zijn opstappen schreef ik E van der Laan aan. Echter hij bleek geen betere burgemeester voor torture victim ondergetekende mw C.LLammerts, victim van genitale verminking illegale operaties'' , waar buren met overheidspersoneel aan deelnemen voor geld, opnieuw onthouding van zorg aan mij burger, na al vele malen door buren uit de woning verdreven te zijn voor geld,8 x (facebook call:''zij moet dakloos worden'') en wat erger is de misdaden die Cohen heeft gepleegd aaan ons persoon en ons gezin en verantwoordelijk voor wordt gesteld door p.p.eye watch publiek lopen in de zelfde lijn door: J.Cohen heeft de misdaden, de opgezette misdaadstructuren en netwerken in commissie gepleegd met E van der Laan .Gelukkig kan ik het opnieuw proberen, zodra ik weet wie de opvolger is.

een agent uit Nijmegen meldde dat het voor de delicten waar ik slachtoffer van ben, wel degelijk gecertificeerde agenten noodzakelijk zijn (zeden extremen voorbeeld Madsen/ Kim Wall, digitaal, financiele recherche TOR internet black death engager''Ruby was raped on the U3boat by Madsen, in address my person )

cinema del la morte''portalen totes fenster met Beatrix,Merkel ''Huis ter Heide'',Stulpkerk''/en dominees remonstranten WTC -Meerburg ''hedgefunds'' together''fentuschi vrouwen mutileerders, zie internet geweld, moord, mutilatie, verbranden'' vrouwen Madsen vicar Joost Röselaers ''back to the mill'' engager,BBCtalksport,8-10-2017

--back stages enager''vicar Joost Röselaers ''twealfth round', ''put up aphallus show'' with Meerburg WTC

''caste diva chant'' connected Stulpkerk'' Friso, Beatrix, de Oranjes die publiek laat meedraaien in hun moordspel''-

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Holy See (Vatican) Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of the Holy See (Vatican), and such topics will be deleted.