Swiss flag Embassy of Switzerland in Ljubljana

AddressTrg republike 3, 6th floor
1000 Ljubljana
Slovenia
Phonelocal: (01) 200.8640
international: +386.1.200.8640
Faxlocal: (01) 200.8669
international: +386.1.200.8669
Emaillju.vertretung@eda.admin.ch
Web sitehttp://www.eda.admin.ch/ljubljana

» Can I visit Switzerland without a visa?

Comments on this Embassy

Matic
Wed, 30 Mar 2011 07:52 EDT
Pozdravljeni
V Švici pripravljam par poslovnih dogodkov,med ostalim se dogovarjam tudi za možnost financiranja kreditiranja določenih projektov.Ker imam nekaj neznank se mi zdi da ste pravi naslov za našo poslovno družbo.Moja osnovna vprašanja temeljijo na preverbi kompetenc in pooblastil posameznih posrednikov in služb v Švici kot so notarji,TROIHAND,BANKIRJI ,zakoni in možnost riskantnih dejavnikov,prevar ki se jim želimo vsekakor izognit.Zato vas prosim za termin oz. napotke kako postopat v nadaljevanju naših poslovnih aktivnosti v Švici.V prepričanju v vaš pomen institucije se vam že vnaprej zahvaljujem za pomoč v interesu meddržavnega sodelovanja.

Hvala in lep pozdrav.
Matic

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Swiss Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Switzerland, and such topics will be deleted.