Swedish flag Embassy of Sweden in Skopje

Address8ma Udarna Brigada No.2
1000 Skopje
Macedonia
Phonelocal: (02) 329.7880
international: +389.2.329.7880
Faxlocal: (02) 311.2065
international: +389.2.311.2065
Emailambassaden.skopje@foreign.ministry.se

» Can I visit Sweden without a visa?

Comments on this Embassy

Benart xhura
Sat, 19 Feb 2022 09:01 EST
Benartxhura1@gmail.com
Pershendetje. Jam nga shqiperia posedoj passaport shqiptare dhe jam I martuar ne suedi. Cfar duhet te bej Per te vazhduar aplikim per viz. Me respekt BENART XHURA
rozeta azermadhi
Thu, 29 Oct 2020 05:08 EDT
vize turistike
Mirdita .
Desha ti bej mamit nje vize per ne Suedi , cfar dokumentash duhen per aplikim ?
faleminderit
Mevlan Piska
Mon, 28 Oct 2019 15:43 EDT
Pershendetje kam aplikuar per vize pune ne suedi dhe me erdhi negative vendimin e kemi derguar ne shkup me thane kush ishte arsyea e mos vendimit faleminderit
sebehat ramadani
Fri, 19 Oct 2018 04:30 EDT
pershendetje Desha te ju pyes per informacion un jam kontabiliste e licencuar dhe jam e informuar nepermjet portaleve qe ne suedi kerkohehet shum ky profesion.andaj Desha ta di si mund te aplikoj per nje leje qerndrimi ne suedi.dhe a jan kushtet e njejta pwer te gjith un jam nka shkupi.ju falemiderit
BEN
Tue, 12 Jun 2018 10:27 EDT
RED MERCURY AVAILABLE FOR SALE
I AM SELLING PURE RED MERCURY 500GRAMES FOR ANY INTERESTED BUYER WHO IS SERIOUS PLEASE CONTACT ME ON
+256704686565 / +256782904374
Lavdim
Sat, 7 Apr 2018 13:01 EDT
Pershendetje
Kisha dashur te kuptoj se a mundem te bej termin per intervju bashkim familjar per mes internetit ose jo
Fadil Arifi
Sat, 31 Mar 2018 01:44 EDT
Kontrata e punes
Pershendetje

une e kam derguar kontraten e punes ne Ambasaden e juaj per dy vajzat e mia Samire dhe Xhevrie Arifi per arsye se stafi I ambasades se suedis ne Prishtin me ka then te dergoj te ambasada e Suedis ne Shkup Faleminderit per mirkuptim
Skender
Sun, 4 Mar 2018 06:33 EST
Krasniqi
Prsh deshta me dit kur osht termini i fundit per suedi me nderime Skender krasniqi
Astrit
Thu, 14 Dec 2017 05:33 EST
Isufi
Pershendetje desha ta di qfar dokumente duhet pregadit per viZ turistike per penzionist falimindwrit per mirkuptim
aslan
Fri, 13 Jan 2017 13:40 EST
pershendetje,
ju lutemi a keni mundesi si duhet te aplikoj per bashkim familjar, a duhet termin apo jo, jam me vedqendirm ne suedi, kam kurorizim me bashkeshorten,,flm
ju kisha luten qe sa me pare te me ktheni ndonje pergjigjeje, faliminderit,,

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Swedish Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Sweden, and such topics will be deleted.