Norwegian embassies in nearby countries

» Bangladesh

» India

» Nepal

» Pakistan

» Sri Lanka

Norwegian embassies worldwide

Other embassies and consulates in Kabul

Norwegian flag Embassy of Norway in Kabul

AddressWazir Akbar Khan
Street 15, Lane 4
Kabul
Afghanistan
Phonelocal: 701.105.000
international: +93.701.105.000
Emailemb.kabul@mfa.no
Web sitehttp://www.norway.org.af/

» Can I visit Norway without a visa?

Comments on this Embassy

Showing comments 1–10 of 105, newest first.
1 2 3 ... 9 10 11 > >>
Reidar Kåre Knut
Fri, 8 Sep 2017 10:04 EDT
Norway
God dag alle sammen

Jeg heter Reidar Kåre Knut, jeg er fra Bergen Norge. Jeg vil bruke denne gangen til å skrive til internett at noen hvis du trenger et sant lån Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra få dager jeg trengte penger og jeg så på et lån på nettet så jeg et selskap og jeg søkte det firmaet lurte meg 2 ganger av pengene mine. Jeg var så trist fordi jeg trengte penger, så jeg bestemte meg for å lete etter et annet selskap, og jeg søkte fra et annet selskap at samme firma fortalte meg også å depsoit penger og jeg gjorde og aldri fikk lånet jeg var som det som skjer med meg fordi jeg trengte penger for å kjøpe et hus fordi jeg ikke får et hus, vil utleieren min kjøre meg og min familie bort fra lånet hans, så jeg trengte å få meg selv. Da jeg søkte igjen så jeg dette firmaet Patricia Kingsman, så jeg mange mennesker som vitnet om dette selskapet at selskapet er virkelig flott, så jeg var først og fremst redd for å søke fordi jeg ble lurt 2 ganger så jeg sa til meg selv, la meg prøve og se om dette selskapet var ekte så jeg søkte. Da jeg søkte de fortalte meg alt jeg trengte å gjøre, var jeg fortsatt redd, men jeg stolte på dem, og de forsikret meg om at i 8 timer tid skulle jeg være med mitt lån jeg ønsket for lånet mitt og på mine øyne, gjenopplivet jeg et varsel fra banken min at det var en sum på 200 000 euro på bankkontoen min og jeg var veldig glad for en stund siden ringte selskapet meg og spurte om jeg hadde mottatt lånet mitt og jeg fortalte dem ja og o takk dem og som jeg skriver denne meldingen på internett nå har dette firmaet også hjulpet mine 2 brødre, så noen hvis du trenger et sant lån, Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra. Hvis du har behov for penger, kan du bare kontakte dem via mail eller whatsapp, og det er e-postadressen patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Jeg takker alle som rad meldingen min og være trygg og søke fra dette firmaet fordi du vil være fornøyd med dem.
bishop elijah..
Wed, 31 May 2017 23:45 EDT
lån
LÅNESØKNAD skjemaet være fylt god dag, trenger du business lån? trenger du personlig lån? har du tenkt lån lån? på hvilke formål? Dette er å informere om hele at det er en utlån firma som gir ut lån med lav rente. Vi er en registrert og offentlig godkjent lånet utlån firm.we gi ut lån til annen organisasjon, skoler, sykehus, personer, kirker business menn og kvinner som er økonomisk down.this er en mulighet for deg å utvide virksomheten og betale alle dept. ikke nøl med å videresende programmet nå. for mer info pls kontakt: bishopelijah10@hotmail.com
Navid ahmad sayedi
Fri, 5 May 2017 00:52 EDT
Need a job
Hei
Kjære
Jeg heter Navid.Jeg bodde ett og halv år i Norge har gått på grunn skole og seks måneder på videregående skole i Sandnessjøen nord Norge.De har tatt alder testen så i alder test sier de at du er over åtten pgv alder. De Sendt meg ut fra Norge på 12 Mars 2017. Jeg bodde på hotelle for to uker. Etter to uker jeg bodde hos vennen. Så nå jeg letter etter jobb jeg er fri nå. Jeg har lært meg ms office program og jeg kan snakke mange språk hvis dere trenger tolk. For eksempel ( Pashto,Dari,Norsk,Engelsk og Urdu).
Vær så snill hjelpe meg jeg trenger deres hjelp. Kontakt:0780073596 Emil:navidsayedi123@gmail.com
Takk
Navid ahmad sayedi
Fri, 5 May 2017 00:14 EDT
Need a job
Hei
Kjære
Jeg heter Navid.Jeg bodde ett og halv år i Norge har gått på grunn skole og seks måneder på videregående skole i Sandnessjøen nord Norge.De har tatt alder testen så i alder test sier de at du er over åtten pgv alder. De Sendt meg ut fra Norge på 12 Mars 2017. Jeg bodde på hotelle for to uker. Etter to uker jeg bodde hos vennen. Så nå jeg letter etter jobb jeg er fri nå. Jeg har lært meg ms office program og jeg kan snakke mange språk hvis dere trenger tolk. For eksempel ( Pashto,Dari,Norsk,Engelsk og Urdu).
Vær så snill hjelpe meg jeg trenger deres hjelp.
Takk
Zabiullah
Fri, 14 Apr 2017 04:00 EDT
Job soker
Fra.Zabi ullah.til Norge Embassador i Kabul Afghanistan. Hei jeg har erfaring job i Norge tre ar og jeg kan snake vildy bra nosk for di jeg liker nosk.no jeg bor i Kabul og tringer Job vis dere teringer en ansat me fre sporok nosk.English. Dari.Poshto.vildi snil aso beglager har ikke nosk bokstave i mobilen min der ikke noporeblom for o jober alle by Afghanistan jeg vil jerne jobe me dere bre ring mi po nemer 0781605936 Zabiullah
Besmellah Besmel
Sun, 29 Jan 2017 05:16 EST
Job seeker
Job seeker
Hi dear Sir/Madam.
I have enough experience in Security 2 years with kabul us embassy security force and 2 years with AWCC (Afghan-wireless Communication Company).
with more then 3 years Senior IT Technation in Maximum ICT Solution and services.
E-mail: Besmellah2011@yahoo.com
Phone: +93703010026
Besmellah Besmel
Wed, 21 Sep 2016 03:45 EDT
with enough experience and education.
Looking for a security or IT job.
+93703010026
Besmellah2011@yahoo.com
Romal
Sun, 7 Aug 2016 13:15 EDT
Hei
Jeg lurer på om det er fortsatt norsk ambassade i kabul siden jeg hørte i 2004 lagt ned ambassaden hvis ja kunne jeg får nr.
Mohammad Shafi Naseri
Sat, 6 Feb 2016 11:51 EST
Driver Job
Dear all, I have more than eleven years work experience in Driver position only sex year I have experience with United Nation Development Programme (UNDP) and United Nation Food and Agriculture Organization (NUFAO) and nine years I have experience with other national and international organization therefore I have interest to apply in your Embassy in kabul, Afghanistan.
this is my Contact Number: 0799343856
Moh, Hanif Zaki
Fri, 30 Oct 2015 21:47 EDT
Higher Education Opportunity
My name is Moh,Hanif Zaki I have been working for about four years with ISAF RC North in Camp Marmal Afghanistan as an employee, i was dealing with different nations Norwegians, Germans, swedish, Americans etc and I was studying in Balkh University I obtained my Bachelor's degree so I am really interested to have chance and can obtain norway Visa to visit your country and to obtain my masters degree from your universities.

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Norwegian Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Norway, and such topics will be deleted.