Hungarian flag Embassy of Hungary in Tirana

AddressRruga Skenderbej 16
Tiranë (Tirana)
Albania
Phonelocal: (04) 223.2238
international: +355.4.223.2238
Faxlocal: (04) 223.3211
international: +355.4.223.3211
Emailmission.tia@kum.hu
Web sitehttp://www.mfa.gov.hu/emb/tirana

» Can I visit Hungary without a visa?

Comments on this Embassy

Elca Cili
Tue, 5 Oct 2021 06:57 EDT
ambasada hungare ze
Pershendetje.Jam e interesuar per gjyshen time Margarita,emri i babait Andrea dhe emri i nenes Juliana nqs eshte shtetase hungarese apo jo se nuk kam dokument te sakt
Alban
Sat, 18 Sep 2021 05:40 EDT
Dule
Kam mar nje gjob ne hungari e kam paguar dhe nuk eshte hequr
Fahri Aga
Tue, 26 Jan 2021 12:56 EST
Gjobe
Pershendetje
Kam marr nje gjobë ne Hungari gjat kthimit nga shteti gjerman dhe nuk po gjejë një bank për ta paguar a mund te me ndihmoni me informacion ju lutem.
Faleminderit
Renato
Tue, 21 May 2019 06:30 EDT
Kerkes per te paguar gjob te marr ne Hungari
Pershendetje
Kame marr nje gjobë ne Hungari gjat kthimit nga shteti gjerman dhe nuk po gjejë një bank për ta paguar a mund te me ndihmoni me infoemacion ju lutem.
Faleminderit
rexhep.uka@universitetiaab.com
Sun, 28 Jan 2018 09:30 EST
REXHEP
PERSHENDETJE A MUNI MEM TREGU CILAT DOKUMENTA NEVOITEN PER VIZ TURISTIKE SLLOVAKI
FIdaim Gjaka
Mon, 22 Jan 2018 08:31 EST
Pershendetje
Mirdita a ka mundesi ta di proceduren e aplikimit te nje vize turistike për Hungari Budapest edhe sa koh perpara mund ta caktoj terminin me duhet per muajin mars . Ju faleminderit për mirëkuptim.

fgjaka@gmail.com
naime rexhepi
Fri, 24 Nov 2017 03:07 EST
pershendetje aka munsi me bah ni termin per viz turistike
Gsh
Thu, 25 Feb 2016 15:03 EST
Gzh
Hdhd
Brendon Krasniqi
Mon, 11 Jan 2016 03:09 EST
pershendetje
pytja ime është të di nëse kam ndales nga shteti i hungaris spo ndonjë vendi të be-s nëse kamundsi tmë jipni një përgjigjje mun tma dërgoni ne nr. 044485942
SADIK AJETI GJILAN KOSOV
Tue, 25 Nov 2014 04:47 EST
RUGA 12 NUMER 23 GAVRAN 1 GJILAN
KERKOJ NGA AMBASADA E HUNGARIS TE ME LESHOJ VIZAT PER ANTARET E FAMILJES PER SADIK AJETIN PER GRUJEN DHE 2 FEMIT SADIKI 25.6.1969. GRUJA 7.7.1971 DJALI 19.5.1994.DHE FLORENTIN 13.10.1999,I LINDUR NE OSNABRUK TE GJERMANIS SHKRUANI NE IMELL DIKI-DIKI
-AJETI @HOTMAIL.COM JU MIR PRES SOD ME 1.1.2015

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Hungarian Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Hungary, and such topics will be deleted.