Roumanie flag le Consulat Honoraire du Roumanie en Monte Carlo

Consul HonorifiqueMrs. Angela Foster
AdressePrincesse Charlotte no.13
Monte Carlo
Monaco
Téléphonelocal: 9330.6454
international: +377.9330.6454
Faxlocal: 9330.7380
international: +377.9330.7380

» Puis-je visiter Roumanie sans visa?

Commentaires au sujet de cette le Consulat Honoraire

bocos claudiu florin
Thu, 18 Sep 2014 10:20 EDT
buna ziua
Ma numesc Bocos Claudiu Florin,lucrez de 7 ani in Monaco si am o problema. In noiembrie îmi expira buletinul de identitate romanesc,as vrea sa stiu daca pot sa il reînnoiesc aici in Monaco. Din motive profesionale nu pot sa ma iîntorc acasă. Mulțumesc anticipat pentru raspuns.
alina
Wed, 11 Jun 2014 08:19 EDT
buletin
Buna ziua,
Am rugamintea la dvs sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru a face buletinul deoarece in luna iulie imi expira.
Se poate face si la Monaco sau doar la marseille?

va multumesc pentru un raspuns pe adresa aly_200502@yahoo.com
Manole Lavinia
Mon, 31 Mar 2014 12:46 EDT
Permis de munca in Monaca sau Beausolei
Buna seara! As dori sa stiu cum putem muncii in Monte Carlo.Sotul meu este inscris ca Artegiano edile in Itlia si m-ar interesa ce demersuri trebuiesc facute ca sa poata muncii in Monte Carlo. in ceea ce ma priveste as dori sa stiu daca nu avem resedinta in franta putem sa ne inscriem la oficiul pentru forta de munca din Monte Carlo? Astept raspunsul dvs.Multumesc anticipat.
Irina Jeleascov
Fri, 21 Mar 2014 07:13 EDT
In atentia Doamnei consul. Ma numesc Jeleascov Irina, locuiesc in Italia Sanremo, sunt cetateana a Republicii Moldova. In 2012 am depus actele la Galati pentru a primi cetatenie romana, si acum pe 27 februarie am primit invitatia.Din motivul ca lucrez oficial nu pot sa plec la Moldova pentru a da juramintul, si ca fiind cel mai apropiat Consulat al Romaniei de oraselul in care locuiesc, eu pot sa vin sa d-au juramintul la Consulatul Romaniei la Monaco. Va rog puteti sa-mi scrieti ce documente trebuie sa am cu mine si daca pot sa telefonez pentru a ma prenota la juramint sau trebuie sa vin personal?Va multumesc. jeleascovirina@mail.ru
Irina Jeleascov
Fri, 21 Mar 2014 07:11 EDT
In atentia Doamnei consul. Ma numesc Jeleascov Irina, locuiesc in Italia Sanremo, sunt cetateana a Republicii Moldova. In 2012 am depus actele la Galati pentru a primi cetatenie romana, si acum pe 27 februarie am primit invitatia.Din motivul ca lucrez oficial nu pot sa plec la Moldova pentru a da juramintul, si ca fiind cel mai apropiat Consulat al Romaniei de oraselul in care locuiesc, eu pot sa vin sa d-au juramintul la Consulatul Romaniei la Monaco. Va rog puteti sa-mi scrieti ce documente trebuie sa am cu mine si daca pot sa telefonez pentru a ma prenota la juramint sau trebuie sa vin personal?Va multumesc.
Zaharia Simona
Wed, 25 Sep 2013 08:34 EDT
Doamna Consul
Cu tot respectul apelez la dumneavoastră cu o întrebare.Soțul are un titlu de sejur in Franta fără drept de a fi salariat si a găsit un angajator in Monaco.Întrebarea mea este daca se poate sa i se facă un contract de munca in Monaco cu acest titlu de sejur?La prefectura orașului Nice ne-au spus ca in mod automat cu un contract de munca i se va elibera un titlu de sejur cu drept de a fi salariat.In Monaco se procedeaza la fel?Multumesc anticipat. liviodog@yahoo.com
murat caroline
Tue, 16 Jul 2013 10:56 EDT
cocktail chez Laetitia Zwaans ma fille le 22 vers 19.00
chère Angela,
je fete mon anniversaire le 22 chez Laetitia à Monaco.
Si vous etes la cela me ferait tellement plaisir que vous veniez!
Ce sera sympa,mais moins sans vous et Nicole.Affectueuses pensées,Caroline +39-346-3706556
GHIZDAVU VALENTINA
Thu, 29 Nov 2012 13:57 EST
IN ATENTIA DOAMNEI SAU DOMNULUI CONSULAT
AS AVEA O INTREBARE DACA SE POATE LA DUMNEAVOASTRA EU VREAU SA FAC CUNUNIA CIVILA LA NICE SI MI SA CERUT DE LA CONSULAT UN CERTIFICAT DE CELIBATAR!!PUTETI SA IMI DATI UN RASPUNS DACA ACEST CERTIFICAT IL POT LUA DE LA MONACO?? SAU TREBUIE SA MERG LA MARSEILE...VA MULTUMESC
SCARLAT ADA LILIANA
Thu, 8 Sep 2011 08:44 EDT
IN ATENTIA DOAMNEI CONSUL,

MA NUMESC SCARLAT ADA SI AS AVEA O INTREBARE:AM PRIMIT PRIN POSTA UN INTEROGATORIU IN PRIVINTA UNUI DOSAR CIVIL PE ROL LA TRIBUNALUL DIN BRASOV SI MI SE CERE SA RASPUND LA ACEST INTEROGATORIU IN PREZENTA UNUI NOTAR SAU UNUI CONSUL IN FRANTA DEOARECE NU POT SA FIU PREZENTA LA TRIBUNALUL DIN BRASOV CAND PROCESUL VA AVEA LOC. AS VREA SA STIU DACA ACEST LUCRU ESTE POSIBIL LA CONSULATUL DE LA MONACO IN PREZENTA DUMNEAVOASTRA.
VA MULTUMESC IN ASTEPTAREA RASPUNSULUI DUMNEAVOASTRA.CU STIMA SCARLAT ADA

PS.ADRESA E-MAIL/ scarlat.ada@free.fr
n° TEL 0033615976105
Marie-Maxence Gibani,( âgé de 81 ans)
Wed, 17 Aug 2011 05:27 EDT
Médecin, sculpteur(la dernière élève de Brancusi),ecrivaine
Bonjour,

J'aimerai vous joindre!Jai beaucoup a vous dire!

Je vous invite gentiment a voir
un tout petit aperçu, sur ma page facebook,(Marie gibani)
Très cordialement,
Marie- maxence Gibani Tomozei

Écrivez un commentaire ici

Nous vous invitons à partager vos expériences avec le Consulat Honoraire de Roumanie — obtenant des visas et d'autres services, localisant le bâtiment, etc.

Votre nom
Titre
Votre message
Limité à 2000 caractères
 

Ce site web n'est pas fourni par la le Consulat Honoraire et vos commentaires ne pourraient pas être vus par son personnel. Veuillez noter que ce n'est pas un forum pour la large discussion au sujet de la politique extérieure du Roumanie, et de telles matières seront supprimées.