Belgique flag l'Ambassade du Belgique en Varsovie

AdresseUlica Senatorska, 34
00-095 Warszawa (Varsovie)
Pologne
Téléphonelocal: (022) 551.2800
international: +48.22.551.2800
Faxlocal: (022) 551.2888
international: +48.22.551.2888
EmailWarsaw@diplobel.fed.be
Site Webhttp://www.diplomatie.be/warsaw

» Puis-je visiter Belgique sans visa?

Commentaires au sujet de cette l'Ambassade

Pavone Christophe
Thu, 17 Mar 2016 11:20 EDT
Eloignement du territoire belge, a la demande des SERVICE SECRET.
Geachte Consul,

Ik verblijf momenteel in de Caritas van Warsaw door gebrek aan geld.
Ik heb Belgie verlaten voor veiligheids redenen op raad en aanvraag van de geheime diensten.
Bij gebrek aan informatie kan denk ik informatie zijn te verkrijgen bij die diensten die ik zelf niet wil verklaren om de onderzoek van die diensten geen stokken in de wielen te steken.
informatie kan ook te verkrijgen zijn bijn het Vaticaan.

Klacht is ingedient geweest bij de politie, comite P,
copie's zijn naar ministeries gestuurt mensen rechten,geheime diensten van America, Rusland, Europa ,Italie en het Vaticaan.
Ik christophe Pavone en mijn familie en mijn vrienden kring, zijn nooit een gevaar geweest voor hemel of aarde.
Een Heilige Oorlog is mij uitverklaart geweest ik heb de schuldige Belgen en Vreemdelingen aan Justitie en Geheime Diensten aangegeven maar ze worden door corruptie geinformeert en beschermd.
En als ik de waarheid aan de slechte persoon in het slechte netwerk durf ve zeggen sturen ze mij naar de psychiater en daarna doen ze caca in hun broek wanneer de geheime diensten hun werk uitvoeren.

Ik kan dus momenteel niet terug naar Belgie door verschillende reden en ik zoals u ben maar een mens vroeg of laat zal mijn geduld over zijn, en ik heb geen zin door en voor een paar psychopate Belgen met hun moslimintegriste vriendekringen en marabouts een paar jaar in de gevangenis te zitten.
omdat de zaak in het begin niet "au serieux" is genomen geweest.
Waar ik in Belgie al drie keer gehersenspoeld ben geweest door moslims om in Syrie op andere moslims gaan te schieten die vinden dat normaal en denken dat ik gek ben enz... enz...enz... ?
En TWEE MILJOEN EURO is mij gestolen geweest,
die ik ook eerst terug wil.

Om mij zelf en mijn familie en mijn vriendekring en mijn en hun professioneel leven te beschermen heb ik Alles legaal onder handen genomen, en het was die criminelen terroristen nog gelukt wijs te maken in de Belgische ambassade van lituanie en Estonie dat ik gevaar ben voor mezelf en de andere of een gevaarlijke terrorist, ze proberen het zelfde met andere van mijn familie leden en vrienden kringen.
Ik had ondekt hoe afrikaanse en andere moslims heel de economie plat leggen onze families en familie leven capot maken.{en de rest heb ik legaal gedaan.}

Ik heb aan ander nummer 784 138 029.

In afwachting,dank voor uw aandacht,de Caritas zal contact ook met u nemen ik heb als enige oplossing werk zoeken om financieel mijn plan te kunnen trekken en niet op straat te moeten leven.

Bestaat er enige subsidie, fonds, of wat het legaal ook maar is sta ik daarvoor ook open om hier in Poland daarmee terug een nieuw leven te bouwen en dat verschuldigd te zijn.

Geachte, Meneer Consul,bij voorbaat dank, voor de besteden tijd.
Vriendelijke Groeten,
Christophe Pavone.

Écrivez un commentaire ici

Nous vous invitons à partager vos expériences avec l'Ambassade de Belgique — obtenant des visas et d'autres services, localisant le bâtiment, etc.

Votre nom
Titre
Votre message
Limité à 2000 caractères
 

Ce site web n'est pas fourni par la l'Ambassade et vos commentaires ne pourraient pas être vus par son personnel. Veuillez noter que ce n'est pas un forum pour la large discussion au sujet de la politique extérieure du Belgique, et de telles matières seront supprimées.