Rumanía flag Consulado General de Rumanía en Barcelona

DirecciónC/San Juan de la Salle 35 bis
08022 Barcelona
España
Teléfonolocal: 93.434.4345
internacional: +34.93.434.4345
Faxlocal: 93.434.1109
internacional: +34.93.434.1109
Emailconsuladogeneralenbarcelo@telefonica.net
Sitio Webhttp://barcelona.mae.ro

» ¿Puedo visitar a Rumanía sin visa?

Comentarios acerca de esta Consulado General

tgyg
Thu, 17 Dec 2020 10:55 EST
Traducerile oficiale trebuie facute cu traducatorii din lista oficiala de pe pagina web a MAEC
Am vazut ca sunt tot felul de pagini web prin internet si tot felul de anunturi care ofera traduceri ieftine, etc. Singurii traducatori autorizati care pot face traduceri legalizate ii gasiti in lista oficiala de pe pagina Ministerului de Externe din Spania, descarcati lista de pe pagina MAEC si puteti contacta traducatori autorizati cu incredere, sunt si traducatori care sunt inscrisi in amandoua listele, si la MAEC, si in pagina Ministerului Justitiei din Romania. Contactati cati doriti si comparati preturile,daca nu sunt inscrisi in lista de la MAEC riscati sa dati banii degeaba.
cetatean
Wed, 16 Dec 2020 20:29 EST
Anaf a introdus identificarea vizuala online pentru a va inregistra in spatiul virtual privat.
Anaf a introdus identificarea vizuala online si puteti obtine adeverinte online gratis frara sa mai mergeti in Romania. Pentru a activa contul online nu mai e nevoie sa mergeti la ghiseurile anafului in Romania, incarcati documentul de identitate si intrati in contact video cu programul zoom cu functionarii de la anaf din Romania, dupa aceea va activeaza contul online si puteti descarca cate adeverinte vreti. Din august Anaf a introdus identificarea vizuala online pentru inregistrarea in spatiul virtual privat. Va scanati documentul de identitate, il urcati in pagina web de la Anaf si va programati online ca sa intrati cu programul zoom in contact cu functionarii de la anaf, pentru activarea contului, si va puteti descarca adeverinte gratis, fara sa mergeti la ghisee in Romania.
cetatean
Wed, 16 Dec 2020 20:09 EST
Anaf a introdus identificarea vizuala online pentru a va inregistra in spatiul virtual privat.
Nu mai dati bani degeaba la avocati pentru a obtine adeverinte de la anaf din Romania. Anaf a introdus identificarea vizuala online si puteti obtine adeverinte online gratis frara sa mai mergeti in Romania. Pentru a activa contul online nu mai e nevoie sa mergeti la ghiseurile anafului in Romania, incarcati documentul de identitate si intrati in contact video cu programul zoom cu functionarii de la anaf din Romania, dupa aceea va activeaza contul online si puteti descarca cate adeverinte vreti. Nu mai dati banii degeaba la tot felul de avocati, ca din august Anaf a introdus identificarea vizuala online pentru inregistrarea in spatiul virtual privat. Va scanati documentul de identitate, il urcati un pagina web de la Anaf si va programati online ca sa intrati cu programul zoom in contact cu functionarii de la anaf, pentru activarea contului, si va puteti descarca adeverinte gratis, fara sa mergeti la ghisee in Romania.
Balasica Raul Marius
Tue, 13 Oct 2020 06:04 EDT
Pasaportul
Vreau sa stiu daca o ajuns pasaportul fiului meu Raul balasica Raul Marius
Andreea
Thu, 30 Jul 2020 08:15 EDT
Buletin si carnet de conducere furate
Buna ziua, cineva ma poate îndruma cum sa fac sa recapăt buletinul si carnetul de conducere furate?
Viorica
Sun, 16 Feb 2020 18:54 EST
Ursu
As vrea să știu dacă Sint gata pașapoartele copiilor
Ladun
Wed, 15 Jan 2020 10:45 EST
ladun@yahoo.com
logodnicul meu și cu mine ne-am revoltat și el mi-a spus că nu mai este interesat de relație și vrea să ne despărțim și căsnicia noastră vine pentru că i-am spus că s-a schimbat și nu mai face ceea ce îi place în mod normal să se plimbe prin parcuri invită-mă să privesc și orice altceva face ca relația noastră să fie confortabilă. L-am rugat să mă ierte, dar era surd la apelurile mele și chiar s-a mutat din casă. M-a determinat să caut ajutor din diverse surse. Răsfoiam pe net când am văzut mărturia unei doamne care spunea că un vrăjitor numit Dr.pellar a ajutat-o ​​cu problemele sale conjugale, în timp ce căuta uterul și putea să conceapă că folosește o vrajă. o încetare numită Dr.pellar, acum ea și soțul ei trăiesc fericiți până acum. L-am contactat pe scriitor și l-am scris pe Dr.pellar prin e-mailul său pentru a-i explica problema mea. El mi-a spus câteva lucruri pe care le-am făcut și, spre surprinderea mea, mi-a sunat logodnicul John, a cerut iertare și a spus că nu a știut niciodată ce se întâmplă cu el. , mulțumită lui Dpellar, sunt căsătorită acum și mă aștept primul meu copil. Dacă aveți o problemă de relație cu care aveți nevoie de ajutor, contactați Dr.pellar astăzi pentru o soluție rapidă. La început, am crezut că este fals până l-am încercat și a funcționat pentru mine și știu că va funcționa și pentru tine. Puteți ajunge la scriitorul ortografic prin e-mail Dr.pellar prin drpellar@gmail.com
Lampard
Wed, 15 Jan 2020 10:43 EST
lampard@yahoo.com
Un adevărat și puternic scriitor de dragoste care dorește să reclame „Îți sugerez să îmi citești mărturia”
Vă mulțumesc pentru ce mi-ați făcut, Dr.Pellar! Soția mea a încheiat petiția mea de divorț după ce te-am contactat pentru a te ajuta cu divorțul. Acum lucrurile stau mult mai bine cu mine și soția mea. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat și răul care a cauzat căsătoria mea a fost trimis și acum suntem fericiți împreună. Recomand Dr.Pellar oricui are probleme de căsătorie / relație. Iată adresa de e-mail de contact
drpellar@gmail.com
NELUTA
Wed, 7 Aug 2019 12:34 EDT
PROCURA
Se poate face o procura pt.un avocate care sa ma represente.sa la decizii in lucul meu si sa imi produce hotararea de divort..?fara ca eu sa ajung in Romania...cat Costa?si dar timp este valabila?Va multumesc
Vasile
Mon, 18 Mar 2019 13:59 EDT
Pasaporte
Vreau sa fac passport la copil si as vrea sa stiu daca trebuie programare si cat timp dureaza pana iese

Publique un comentario en esta página

Le invitamos a compartir sus experiencias sobre Consulado General de Rumanía — tales como obtener visas y otros servicios, localizar el edificio y temas por el estilo.

Su nombre
Título
Su mensaje
Máximo 2000 caracteres
 

Este sitio web no es operado por esta(e) Consulado General y por lo tanto sus comentarios y preguntas no serán necesariamente vistas por su personal. Por favor tome en cuenta que éste no es un foro para discutir ampliamente sobre la política exterior de Rumanía, por lo que los temas de dicha naturaleza serán eliminados.