Ungarn flag Botschaft von Ungarn in Rome

AdressePiazza Girolamo Fabrizio 2
00161 Roma
Vatikanstadt
Telefonnummerlokale: (06) 440.2167
internationale: +39.06.440.2167
Telefaxzahllokale: (06) 440.2312
internationale: +39.06.440.2312
mission.vat@kum.hu

» Kann ich zu Besuch in Ungarn ohne Visum?

Anmerkungen über diese Botschaft

juhasz Tamas
Sun, 23 Mar 2014 10:45 EDT
tisztelt konsulat... ha segitenek, pap azert nem leszek, mert a szep nöket es autokat szeretem, de jo ember ujra...
Mit szeretnek? ugyanazt, amiben 25 evig eltem mindennnap...normalis munkahelyet, fix megelheteset, baratokat, baratnöket...autot, es lakast, privat elettel...ezt a magyar 20 evig siman biztositotta ...majd jött egy korrupt ügyesz es ellopta mindent....majd a nemet fasizmust, szoszerint tulelni, nem volt könnyü....elöször a kocsim tönkreteszik, a rendörseg nem hajlando nyomozni...5000 euro...majd a cegeknek hamis infot adnak ki...nem kapok munkat...kideröl, a magyar kosul volt...vagyis annak egy joindulatu, alkalmazottja...ez ugy 2 ev szintjen 2500 eur x 28 honap...ennyibe került nekem....majd a segelyem is megvontak, es a caritasz es diakone, a fejlett merkel szoc. fas... socuialis häloja közli velem , penzbeli segitseg nincs....le kell ezt forditani? nem...semmilyen segitseg nincs---csak az elösködö nemetnek....na älljunk mar egy szora...mindannyian magyarok vagyunk, es van igazsagerzetünk...enni nem ad a nemet...nem vicc...munkat szeretne cserebe...en meg összerugdosni, 10 percenkent aki a kocsim tönkretette, el se tudjak menni mäs nmormalis orszagba.,...arra kerem az embereket, vigyenek el, biztos elektronikai müszeresz vagy villanyszerelö älläösra, normalis szäläössal, es mig fizetest kapok, addig adjanak enni...vagy verjek le a nemeteken...es azt hiszem nem voltam humoros...de tenyleg azonnal kellene a segitseg.
hozzateszem egy jo megjelenesü, sportolo, többszörös nyertes, es inteligens fiatalemberröl van szo....
aki ilyen cegnel dolgozik, vcagy ilyen c ege van, vagy ismeröse ott dolgozik, tud segiteni...ers remelem fog...mint en is tettem sok emberrel......004916092141538

Schreiben Sie eine Anmerkung zu dieser Seite bekannt

Teilen Sie bitte Ihre Erfahrungen mit der Botschaft von Ungarn. Ihre Anmerkungen können von der Öffentlichkeit gesehen werden, also umfassen nicht private Informationen.

Ihr Name
Schlagzeile
Ihre Mitteilung
Buchstaben des Maximums 2000
 

Diese Web site wird nicht durch die Botschaft bearbeitet und Ihre Anmerkungen und Fragen konnten nicht von seinem Personal gesehen werden.