Albanian flag Embassy of Albania in Ottawa

Address130 Albert Street, Suite 302
Ottawa, ON, KIP 5G4
Canada
Phonelocal: (613) 236.3053
international: +1.613.236.3053
Faxlocal: (613) 236.0804
international: +1.613.236.0804
Emailembassy.ottawa@mfa.gov.al

» Can I visit Albania without a visa?

Comments on this Embassy

Enkeleda
Tue, 17 May 2016 07:09 EDT
Ask for Help
Request for Applications for living and working in Canada
Could you help me please to apply to create a new life for me and my family!!
Please contact me by mail at enkeleda.kanaci@gmail.com
My husband and I guarantee to be able to be part of the Canadian community and respect the order and laws of the country.
I’ll be waiting for your response hopping for an positive response from you.
Best regards!
Eriketa Qorlazja
Fri, 8 Apr 2016 12:54 EDT
Pershendetje. Jam e interesuar te jetoj e punoj ne Kanada
Deri tani nuk kam gjetur rrugen e plotesimit te deshires time per emigrim atje dhe do tju isha mirenjohese nqse do mundesit te me ndihmonit ne kete drejtim.
eriketakoll969@gmail.com
Elhame Ferati
Sun, 10 Jan 2016 16:13 EST
Canada
Hello i am a women i am 50 years old i have a big family i have 7 childrens and my husband we want to go in canada to work cause we don't have a good life and i need a good life for my childrens. Thanks. My email is Shkurtesa@outlook.com my girl's email I hoope to see it
Tejsa
Sun, 10 Jan 2016 15:49 EST
Hello
Hello i am tejsa and i have a big family me and family want to go in canada to work cause we want a much better life. I hope to see it
Teja Dema
Wed, 14 Oct 2015 07:57 EDT
Pershendetje
Jam e interesuar per te aplikuar per pune ne KANADA.Kam mbaruar studimet ne degen Inxhinieri Matematike.Zoteroj mire gjuhen angleze.Mirenjohese nese do me ofronit ndihmen tuaj ne adresen e emailit teadema4@gmail.com
Jani
Mon, 20 Jul 2015 13:32 EDT
pershendetje
Jemi nje cift qe deshirojme te emigrojme ne Kanada. Zoterojme Diploma Universitare dhe kemi disa vite eksperience pune. "pune te ndryshme sic jane ne Shqiperi" qe ndoshta nuk kane shume lidhje me studimet tona. Kemi njohuri te mira te gjuhes angleze. Do ju luteshim te na sygjeronit ndonje mundesi ne adresen e e-mailit djanikote@yahoo.com
Gjithe te mirat!
VJOLLCA BERBATI
Fri, 3 Jul 2015 15:36 EDT
KERKOJ TE JETOJ DHE PUNOJ NE KANADA
JAM EKONOMISTE E LARTE E MARTUAR ME TRE FEMIJE.KERKOJ NJE MUNDSI PUNESIMI DHE JETESE NE KANDA
melisa
Thu, 26 Mar 2015 10:37 EDT
shpresaa_sylajj@hotmail.com
pershendetje si te aplikoj per pun ne kanad
irma
Fri, 27 Feb 2015 10:14 EST
irma
psh,jam irma jam 25 vjece,deshiroi me ardh ne kanda ,kush mun te me ndimoi si duhet te veproi,shum flm ,pres pgj
Armand lika
Mon, 16 Feb 2015 13:30 EST
jam nje kryefamiljari ri dua te shkoje ne kanada arsyja eshte edukimi per vajzen time
hi, jam nje kryefamiljari ri dhe dua te shkoj ne kanada per arsimin e goces qe ajo te jet vetvetjta , dhe un zanatin qe kom mekanik me dipllom nga herry fulss , ju lutem mereni te mirni te mirqena keto fjale qe shkruaj,ju lutem, faleminderit

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Albanian Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Albania, and such topics will be deleted.