Albanian flag Embassy of Albania in Ottawa

Address130 Albert Street, Suite 302
Ottawa, ON, KIP 5G4
Canada
Phonelocal: (613) 236.3053
international: +1.613.236.3053
Faxlocal: (613) 236.0804
international: +1.613.236.0804
Emailembassy.ottawa@mfa.gov.al

» Can I visit Albania without a visa?

Comments on this Embassy

kastriot ademaj
Mon, 19 Oct 2009 10:23 EDT
certificata shqiptare e marteses
Ambasada Kanadeze ne Rome ka nzjerre problem me certifikaten tone te marteses. Ju lutem me merrni ne tel ne numrin 647-822-1055. kam biseduar me nje lawyer ne kanada dhe ai me sugjeroj qe te marre ambaseden kanadeze ne tel se cfare dokumentash me duhen per te autorizuar(power of attorney,afficiated) nusen time ne shqiperi qe te ndryshoje nje paragraf nen vendin ku shenohet nenshtetesia.
ardian vjerdha
Sat, 1 Aug 2009 12:36 EDT
passports
Miredita ..
jam nje nenshtetas shqipetare, jetoj ne Canada (Laval). Kam nje problem per dy femijet e mi sepse i ka mbaruar pashaporta dhe do te doja ti shtyeja sa me shpejt te jete e mundur sepse udhetimi eshte i pergatitur edhe qdo gje edhte i prere per daten 9 ( eshte bere nje gabim pa vertetuar mire pashaportat edhe jane prere biletat) ..
do te doja nje pergjigje per me shume informacion per te ndjekur shtyerjen e pashaportave shqiptare per dy femijet ju lutem.
Gjithe te mirat me respekt Ardian Vjerdha ..
e-mail: adivjerdha@hotmail.com
Phone number : 5148872003 & 4509332584
Kadrije Shehaj
Sun, 31 May 2009 17:31 EDT
family immigration
Hello,
Me quajne Kadrije Shehaj, jetoj e punoj ne Montreal me familjen time qysh prej 7 vjetesh. Kemi nje problem sepse nuk po marrim dot ne Canada nusen e djalit, nuk e di po do doja tju takoja per tju sqaruar te gjithe ceshtjen nese mund te gjendet ndonje rruge zgjidhje.
Me shprese se ky e-mail do te lexohet dhe une do te marre nje pergjigje, ju uroj gjithe te mirat.
Me respekt
Kadrije shehaj .email:nshehaj@hotmail.com
phone number 450 967 1571.

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Albanian Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Albania, and such topics will be deleted.