Albanian embassies in nearby countries

» USA

Albanian embassies worldwide

Other embassies and consulates in Ottawa

Albanian flag Embassy of Albania in Ottawa

Address130 Albert Street, Suite 302
Ottawa, ON, KIP 5G4
Canada
Phonelocal: (613) 236.3053
international: +1.613.236.3053
Faxlocal: (613) 236.0804
international: +1.613.236.0804
Emailembassy.ottawa@mfa.gov.al

» Can I visit Albania without a visa?

Comments on this Embassy

Showing comments 1–10 of 179, newest first.
1 2 3 ... 16 17 18 > >>
skerdi
Fri, 8 Jun 2018 13:48 EDT
Pershendetje,

Me duhet te bej nje prokure financiare ne lidhje me trashegimni. Une banoj ne Toronto. Si dhe ku mund ta bej?

Mund te me ktheni pergjigje tek skerdim@hotmail.com
rony
Fri, 13 Apr 2018 08:13 EDT
how to get here
bledargarunja74@msn.com
Tue, 9 Jan 2018 11:02 EST
executive chef
Emri im eshte Bledar Garunja.Kam shume vite ne Canada.Kam dy femije,Gracie dhe Christian,11 dhe 8 vjec.Femijet nuk i kam te regjistruar ne gjendjen civile ne Shkoder(Shqiperi)prej edhe nga vi.Kerkoj ndihmen tuaj te di cfare dokumentash me duhen,qe ta kryej kete vere kete proces.Mbetem me shprese per nje pergjigje nga ana juaj.Adresa ime:5490 Haig Ave.n8T,1k9,Windsor,ON,Canada.Nr.telefonit:(519)903 7774
Me respekt Bledar Garunja
Brunilda
Mon, 8 May 2017 12:24 EDT
Monfilles@hotmail.com
Dua te ftoj disa miq te mi Pruvian por qe kane dokumenta te regullta ne Kanada. Mund te hyjne pa vize ne shtepi
Fact
Fri, 10 Feb 2017 08:22 EST
Tung
:)

Kaloni mire
besmir
Tue, 15 Nov 2016 12:42 EST
Pershendetje .Jam i interesuar qe te emigroj ne kanada vper shkak se nuk gjej vende pune .me profesion inxhinjer minierash .jem i interesuar per dokumentacionin.faleminderit
Enkeleda
Tue, 17 May 2016 07:09 EDT
Ask for Help
Request for Applications for living and working in Canada
Could you help me please to apply to create a new life for me and my family!!
Please contact me by mail at enkeleda.kanaci@gmail.com
My husband and I guarantee to be able to be part of the Canadian community and respect the order and laws of the country.
I’ll be waiting for your response hopping for an positive response from you.
Best regards!
Eriketa Qorlazja
Fri, 8 Apr 2016 12:54 EDT
Pershendetje. Jam e interesuar te jetoj e punoj ne Kanada
Deri tani nuk kam gjetur rrugen e plotesimit te deshires time per emigrim atje dhe do tju isha mirenjohese nqse do mundesit te me ndihmonit ne kete drejtim.
eriketakoll969@gmail.com
Elhame Ferati
Sun, 10 Jan 2016 16:13 EST
Canada
Hello i am a women i am 50 years old i have a big family i have 7 childrens and my husband we want to go in canada to work cause we don't have a good life and i need a good life for my childrens. Thanks. My email is Shkurtesa@outlook.com my girl's email I hoope to see it
Tejsa
Sun, 10 Jan 2016 15:49 EST
Hello
Hello i am tejsa and i have a big family me and family want to go in canada to work cause we want a much better life. I hope to see it

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Albanian Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Albania, and such topics will be deleted.