Other Albanian posts in USA

» New York
(Permanent Mission to the UN)

» Washington

Albanian embassies in nearby countries

» Canada

Albanian embassies worldwide

Other embassies and consulates in New York

Albanian flag Consulate-General of Albania in New York

Address156 Fifth Avenue, Suite 1210
New York, NY 10010
USA
Phonelocal: (212) 255.7381
international: +1.212.255.7381
Faxlocal: (212) 255.7380
international: +1.212.255.7380
Emailconsulate.newyork@mfa.gov.al

» Can I visit Albania without a visa?

Comments on this Consulate-General

Showing comments 1–10 of 328, newest first.
1 2 3 ... 31 32 33 > >>
ismai63@hotmail.com
Wed, 28 Jan 2015 07:18 EST
6987811296
desha te pyes visa per na amerik ca letrash duhen...
Miri
Thu, 22 Jan 2015 19:13 EST
Adresa e re e Konsullates Shqiptare eshte si me poshte: ndodhet tek godina e misionit

320 East, 79 Street, NY 10075.
Tel (212) 255.7381
consulate.newyork@mfa.gov.al

Kjo faqe zyrtare nuk ka lidhje me Konsullaten kot lodheni ketu, shkoni tek faqja e ministrise se jashtme se i keni te sqaruara shume mire cfare sherbimi doni, une aty mora info.
kleanthi
Thu, 22 Jan 2015 18:02 EST
Ore njerez ko po pyesni ju ketu njeri tjetrin???!!! O zot i madh sa injorate jeni, se moret vesh qe kjo faqe ska lidhje me konsullaten shqiptare??!!
shkoni tek www.punetejashtme.gov.al
Aty keni Konsullaten Nju Jork zgjidhni tek sherbimet dhe do gjeni gjithe infot qe doni! O zot si smerrrni vesh! Dini vetem me u fut ne google dhe kaq!!vazhdoni pyesni ketu si te trashe qe jeni!!
David
Thu, 22 Jan 2015 15:05 EST
Pdavid020@gmail.com
Pershendetje. Du re regjistroj femijen Tim ne Shqiperi . A ka kontakte tel apo se si mund te veproj. C'far ditesh ju mushet mendja konsullates me punu, sepse ne web te ministris tregon tarifa,dhe Jo menyra se si te veproj.a ka nje numer telefoni se I bie Washington the New York por snuk askush,
Simona
Wed, 14 Jan 2015 01:07 EST
Merreni vesh njehere e mire!
KJO FAQE NUK ESHTE WEBSITE I KONSULLATES SHQIPTARE.
Faqja zyrtare eshte www.punetejashtme.gov.al
Aty keni sqarime per pasaportat dhe per gjithe sherbimet.
Adresa e re eshte 320 East, 79 Street, NY 10075.
Kam qene vete ne adresen e re dhe kam bere pasaporten.
Mjaft me kete faqe se late nam duke grire sallate me njeri tjetrin
Dituri Brace
Tue, 13 Jan 2015 10:52 EST
Veprime nepermjet amasades shqiptare ne gjykaten e rrethit Elbasan
Pershendetje!
Ju lutem do desha te pyesja, nese mund te marr nepermjet ambasades shqiptare, nje vendim gjyqi ndarje nga gjykata e rrethit Elbasan (kam karten e identitetit si dhe numurin dhe daten e daljes se vendimit.

Faleminderit

Email:sophiapap7810@gmail.com
Albi
Thu, 8 Jan 2015 17:02 EST
Pershendetje! Kam ardh ne new york para 4 muajsh me vize studenti te cilen ma kan dhen per nje vit . Doja te dija se cfare mund te bej per ta shtuar vizen nga ketu pa shkuar ne shqiperi . Ju falemderit.
mitrovica aldastkozdasa iz aljiza ibrahimi
Fri, 26 Dec 2014 13:55 EST
049 345 696
andira stastkastosa miloras imestor gondisor milora forga lora smorta sipona lora god for abasodor indira hevri pliz god hevri pliz tu jen jes pliz pipol maj sori pliz hevri maj god pliz maj tu en pliz sori pipol maj tu jes pipol hevri maj tu jes pipol maj hevri pliz sori tu jes pliz god jes pigol kastora hevri jes pipol maj sopri pliz banora hevri plizgdora pipol maj tu frec maj fracez abasadore indira pipol maj sori nemojte na palite abasadu u ameriku kaze abasadorija indira
altin
Sat, 13 Dec 2014 11:28 EST
203 4407697
Ju lutem ku mund te kontaktoj per pashaporten ,po pres gati 3 muaj dhe sme ka ardhur , aplikeshen e kom bo me 10 shtator prs pergjigje !?
Ylljam
Wed, 3 Dec 2014 08:57 EST
pershendetje sa kushton pashaporta shiptare ju lutem me gjith identification card e January 2015 e reja ?

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Albanian Consulate-General — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Consulate-General and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Albania, and such topics will be deleted.