Albanian flag Consulate-General of Albania in Bari

AddressCorso Vittorio Emanuele 171
70122 Bari
Italy
Phonelocal: (080) 572.7647
international: +39.080.572.7647
Faxlocal: (080) 528.3335
international: +39.080.528.3335
Emailconsulate.bari@mfa.gov.al

» Can I visit Albania without a visa?

Comments on this Consulate-General

Kudret Hankollari
Sun, 28 Dec 2014 07:53 EST
hankollari@gmail.com
Ju lutem me ndihmoni.Ne vitin 1992 ish presidenti Sali Berisha me ka hequr shtetesine shqipetare mua dhe gruas time Eleni Hankollari.Ne kemi jetuar dhe punuar ne Permet deri ne maj 19p7.Ne maj 1997 jemi larguar per ne USA dhe nuk kemi bere kerkese per lenjen e shtetesise.Ky eshte nje akt fashist,terrorist,kriminal,gjenocid i pa pare ne bote.Sali fashisti e ka bere kete pa asnje dokument edhe per shqipetare te tjere nga jugu.I kam shkruar consulates ne New York dhe ata nuk duan ta dine per shqetesimin tone.(ata jane shqipetare)Kerkoj te hetohet ky krim nga drejtesia dhe fajtoret te vihen para drejtesise dhe te na rikthehet shtetesia shqipetare. faleminderit.Kudret Hankollari 104 SW 9th Street #1205,Miami Florida 33130 USA

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Albanian Consulate-General — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Consulate-General and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Albania, and such topics will be deleted.