Italian embassies in nearby countries

» Albania

» Belarus

» Bosnia and Herzegovina

» Bulgaria

» Croatia

» Cyprus

» Czech Republic

» Estonia

» Hungary

» Latvia

» Lithuania

» Macedonia

» Montenegro

» Poland

» Romania

» Russia

» Serbia

» Slovakia

» Slovenia

» Turkey

» Ukraine

Italian embassies worldwide

Other embassies and consulates in Pristina

Italian flag Embassy of Italy in Pristina

AddressAzem Jashanica, 5
Dragodan
Prishtinë (Pristina)
Kosovo
Phonelocal: (038) 244.925
international: +381.38.244.925
Faxlocal: (038) 244.929
international: +381.38.244.929
Emailpubblico.pristina@esteri.it

» Can I visit Italy without a visa?

Comments on this Embassy

Showing comments 21–30 of 137, newest first.
<< < 1 2 3 4 5 ... 12 13 14 > >>
mevlyde berisha
Thu, 20 Mar 2014 11:50 EDT
malishevA
Kam aplikuar un mevlyde berisha me 4 femijet per viz te bashkimit familjar me daten 08.01.2014 ne qendren e ivao's ne prishtin. Nese eshte e mundur ne cilen faz esht kerkesa ime pres telefonaten tuaj ne nr tel 049371274 faleminderit per mir kuptim.
mendu guri
Wed, 19 Mar 2014 04:00 EDT
kam aplikuar per viz prej 10 janarit 2014
ju lutem te me ktheni pergjigjjen sa me shpejt
kam hotelin e rezervuar ju lutem te me kontaktoni urgjentisht ne numrin e telefonit,nuk kam pasaport me nevojitet pasaporta ,kam me udhetue edhe per ne Greqi . .. 044-193-444... ose . 045-903-082 me respekt MENDU GURI
FATMIR SABEDINI
Tue, 18 Mar 2014 07:44 EDT
GJILAN
FATMIR SABEDINI QE NGA DATA 24.01.2014. KAM APLIKUAR NE KET AMBASAD PER QESHTJE BIZNESI DHE NUK KAM PERGJIGJE JU LUTEM TE PAKTEN PASAPORTEN KTHEMANI.
mendu guri
Tue, 18 Mar 2014 03:25 EDT
kam aplikuar per viz prej 10 janarit 2014
ju lutem te me ktheni pergjigjjen sa me shpejt
kam hotelin e rezervuar ju lutem te me kontaktoni ne numrin e telefonit . .. 044-193-444... ose . 045-903-082 me respekt MENDU GURI
Drita
Mon, 17 Mar 2014 07:43 EDT
Rudi
Kam aplikur per vizë me daten20.01.2014 dhe ende nuk kam prergjigjje Ju.
JU lutem me tregoni kur eshte e mundur te marr vizen, per shkak te planifikimit kohore.
Me nderime
blerta
Sat, 15 Mar 2014 11:05 EDT
zogaj
Dear madam or sir,


I am writing to you hoping my letter will make you have empathy for my case.

I am Blerta Zogaj, 09/04/1984. I have applied in your embassy in order to get confirmation for family gathering, in order to get a visa to go to my husband in Italy. I a girl of five years and I'm pregnant. I applied on 11/02/2013 but still I have no response from your side. since I am pregnant on my 7 month of pregnancy I wanted to deliver my baby in your country (Italy) to be near my husband. Since the time is going off for me to deliver the baby and you are delaying the response, I hope my letter will be a gentle asking from you to give a priority to my application due to my physiologic conditions.

Thank you in advance,

Blerta Zogaj
Milaim Mustafa
Thu, 13 Mar 2014 10:17 EDT
jam Milaim Mustafa kam aplikuar per viz me 21 janar 2014 a mund te me jepni nje pergjgjje me informoni ne numrin e telefonit 044-767-521
Petrit Veseli Ferizaj
Tue, 11 Mar 2014 14:44 EDT
Kometn
Ju Ambasada Italjane ini Ambasada ma e mir ne R e Kosoves nuk po e zgjati shum ini te mrekullushem komplimente gjithe te mirat ju uroj
Arsim aliu
Tue, 11 Mar 2014 05:49 EDT
Arsim1976@hotmail.com
Kam aplikur per vizë prej dates 08.01.2014 .dhe ende nuk kam prergjigjje ju lutem me infofmo nese keni mundsi ne kete nume te telit 045249373 faleminderit .
Sabri Latifi
Mon, 10 Mar 2014 17:35 EDT
kam aplikuar per viz prej 10 shkurt 2014
ju lutem te me ktheni pergjigjjen sa me shpejt
kam hotelin e rezervuar ju lutem te me kontaktoni ne numrin e telefonit 044-404-400

Post a comment on this page

We invite you to share your experiences with the Italian Embassy — obtaining visas and other services, locating the building, and so on. Your comments may be seen by the public, so please do not include private information.

Your name
Headline
Your message
Max 2000 characters
 

This web site is not operated by the Embassy and your comments and questions will not necessarily be seen by its staff. Please note that this is not a forum for broad debate about the foreign policy of Italy, and such topics will be deleted.