Andere diplomatische Pfosten von Ungarn in Deutschland

» Berlin

» Düsseldorf

Botschaften von Ungarn in den nahe gelegenen Ländern

» Belgien

» Dänemark

» Finnland

» Frankreich

» Griechenland

» Irland

» Italien

» Luxemburg

» Niederlande

» Norwegen

» Österreich

» Portugal

» Schweden

» Schweiz

» Spanien

» Vatikanstadt

» Vereinigtes Königreich

Botschaften von Ungarn weltweit

Andere Botschaften und Konsulate in München

Ungarn flag Generalkonsulat von Ungarn in München

AdresseVollmannstr. 2
81927 München 81
Deutschland
Telefonnummerlokale: (089) 911.032
internationale: +49.89.911.032
Telefaxzahllokale: (089) 910.1853
internationale: +49.89.910.1853
muc.missions@kum.hu
http://www.mfa.gov.hu/cons/munich
ÖffnungszeitenMonday, Thursday and Friday: 9.00-12.00
Tuesday: 9.00-12.00 and 14.00-16.00
Wednesday: closed

» Kann ich zu Besuch in Ungarn ohne Visum?

Anmerkungen über diese Generalkonsulat

Showing comments 1–10 of 31, newest first.
1 2 3 4 > >>
Takács Szabina
Mon, 10 Nov 2014 09:59 EST
útlevél.
Tisztelt konzulátus! Az lenne az egyszerű ugyanakkor számomra fontos kérdésem,hogy-jelenleg Németországban tartózkodom, vendégeskedem, a testvéremnél...ám vízumot igénylő országba szeretnénk utazni(pihenni)...Ám de lejárt Az útlevelem, és az lenne a kérdésem, hogy itt helyben tudnék -e csináltatok avagy haza kell utazom ez miatt...?! Segítségüket előre is köszönöm. Tisztelettel Takács Szabina. takszabi@freemail.hu
Daniella Bajzath
Thu, 9 Oct 2014 05:47 EDT
elveszett iratok
Tisztelt Konzulátus!

Párom elvesztette a pénztárcáját benne minden magyar irattal. Van arra lehetőség hogy Önöknél újat csináltassunk? Legfőképpen a jogosítványról, személyi igazolványról és lakcímkártyáról lenne szó. Az még a probléma hogy most ugyebár semmilyen irata sincs amivel igazolni tudja magát. (Az útlevele Magyarországon van) Ez megoldható lenne valamilyen módon. Az elveszett iratok számait tudjuk.
Email címem: bajzath.daniella@gmail.com
Nagyon sürgős lenne!

Köszönettel:
Bajzath Daniella
Norbert Matyas
Thu, 9 Oct 2014 03:31 EDT
útlevél
Tisztelt Konzulátus.
A kislányom 2014 október 4-n született Freisingben.Akérdésem az lenne hogy itt önöknél tudunk-e van-e útlevelet ill. személyi igazolványt csináltatni és mi lenne ennek a menete nagyon várom a válaszukat!
e-mail címem:norbi3030@freemail.hu
Tisztelettel Mátyás Norbert
Marianna Juhász
Mon, 29 Sep 2014 10:11 EDT
Tisztelt Konzulát! Lejárt az útlevelem érdeklődni szeretnék hogy igényelhetek újat mik a teendők hova kell menni...?!Amerikába szeretnénk nyaralni menni az új útlevéllel ez lehetséges lenne ha decemberben utazunk!?nagyon fontos lenne! Válaszukat előre is köszönöm
Email:mancy00@freemail.hu
Orcsik Anett
Thu, 11 Sep 2014 04:14 EDT
Útlevélhosszabbítás
Tisztelt Konzulátus!

Németországban dolgozom és januárban lejár az útlevelem. Érdeklődni szeretnék, hogy Münchenben is meg tudom-e hosszabbítani, és ha igen, mi ennek a módja.
Segítségüket előre is köszönöm:
Orcsik Anett

e-mai címem: csincsilla77@gmail.com
Jocelyn Allen
Mon, 25 Aug 2014 16:43 EDT
Suche Lehrer/in für Ungarisch als Muttersprache
Hallo,
ich suche eine/n ungarische/n Lehrer/in fuer zwei Kinder, die in der dritten und fuenften Klassen sind.

Wenn Sie ein/e qualifizierte/r Lehrer/in Sind, und Interesse daran haette (1 - 2 Stunden in der Woche), könnten Sie bitte Kontakt mit mir aufnehmen.
Mit freundlichen Gruessen
Ms Allen
jallen@mis-munich.de
Antal
Thu, 10 Jul 2014 04:50 EDT
Reisepass beantragen
Sehr geehrte Damen und Herren,
Ich habe den Eid für die Ungarische Staatsbürgerschaft vor 10 Tagen abgelegt. Ich würde gerne einen Ungarischen Reisepass beantragen. Können Sie mir bitte den Preis für den Reisepass nennen und wie lange die Bearbeitungszeit beträgt? Vielen Dank im voraus.
Mfg. Antal.
Asd
Sat, 14 Jun 2014 08:13 EDT
Június 10-i írás sajnálatos módon nem fedi a valóságot, mivel Páni László kényszerítésére volt megírva annak fuggvényében, hogy kifizeti a tartozásait. De ez sajnos nem történt meg...
Asd
Tue, 10 Jun 2014 15:46 EDT
Az utóbbi információ jelenleg nem aktuális, mivel változott a helyzet, és Páni László elkezdte törleszteni adósságait.
Asd
Mon, 2 Jun 2014 12:10 EDT
FELHÍVÁS - CSALÓ
FIGYELEM! CSALÓ!

PÁNI LÁSZLÓ magyar állampolgár, aki már több éve Németországban "vállalkozik"(saját bevallása szerint hónapok óta érvénytelen személyi igazolvánnyal). Tevékenysége abból áll, hogy jól jövedelmező munkát ígér, amit aztán nem fizet ki - különböző kitalált indokok miatt (jelenlegi ismereteink szerint minimum 12 főről van szó). Mivel Magyarországon már a rendőrség körözi, közvetítőkön keresztül próbál munkásokat keresni és olcsó építőanyaghoz jutni. Szlovákiáról hitelbe kapott többek közt nagyértékű biztonsági
üveget, asztalosmunkákat végeztetett el, gyártatott le mintatermékeket, amit máig sem rendezett... Szállodákból fizetés nélkül távozott (Komáromban és környékén) és itt is magas tartozást halmozott fel. Haszonjárműket és személyautókat bérelt, persze fizetés nélkül. Németországi munkaadójának (tudta nélkül) leadta Szlovákiában rosszvasba a MAN teherautóját... Jellemtelenségére utal az is, hogy több ezer euróval tartozik a saját családjának, nyugdíjas apját áruhitellel terhelte és nem fizeti. Saját gyerekének az egészségi állapotát is kihasználva pénzt kért kölcsön....Közös vállalkozásra többezer eurót csalt ki hiszékeny emberektől, amit máig sem törleszt. Szerencsétlen embernek állítja be magát, akinek mindig mindenféle akadály áll az útjába, hogy rendezze az adóságait, pedig ő annyira szeretné...Vigyázat! Nagyon hitelesen és meggyőzően adja elő a kis meséit (kifogásait), könnyú a csapdájába esni. Az ember még meg is sajnálja őt. De ez ne tévesszen meg senkit, nehogy úgy járjon, mind előtte a többi jóember! Ez a felhívás meg fog jelenni minden olyan helyen (Németországban, Magyarországon, Szlovákián), ahol feltételezzük a további tevékenykedését.

Schreiben Sie eine Anmerkung zu dieser Seite bekannt

Teilen Sie bitte Ihre Erfahrungen mit der Generalkonsulat von Ungarn. Ihre Anmerkungen können von der Öffentlichkeit gesehen werden, also umfassen nicht private Informationen.

Ihr Name
Schlagzeile
Ihre Mitteilung
Buchstaben des Maximums 2000
 

Diese Web site wird nicht durch die Generalkonsulat bearbeitet und Ihre Anmerkungen und Fragen konnten nicht von seinem Personal gesehen werden.